Investitie de peste 1 milion de euro in fabrica Duton Plast de la Campulung

Investitie de peste 1 milion de euro in fabrica Duton Plast de la Campulung


Grupul de firme Omniform, activ in industria ambalajelor si acoperind o paleta larga de domenii de la alimentatie, medicina, farmacie pana la industria automobilelor, a deschis o linie de productie la Campulung Muscel. Este vorba de fabrica Duton Plast, care se alatura celorlalte doua din Belgia, aflate in localitatile, Wavre si Olen, creand astfel, oportunitati de dezvoltare pe piata ambalajelor din plastic cu pereti subtiri.

dutonGrupul de firme Omniform, activ in industria ambalajelor si acoperind o paleta larga de domenii de la alimentatie, medicina, farmacie pana la industria automobilelor, a deschis o linie de productie la Campulung Muscel. Este vorba de fabrica Duton Plast, care se alatura celorlalte doua din Belgia, aflate in localitatile, Wavre si Olen, creand astfel, oportunitati de dezvoltare pe piata ambalajelor din plastic cu pereti subtiri.

Evenimentul de deschidere a avut loc, pe 17 septembrie, intr-un cadru festiv, unde au participat reprezentan?i ai Omniform Group, ai clientilor si furnizorilor, dar si oameni de afaceri, personalitati locale si oameni politici, printre care ambasadorul Belgiei la Bucuresti, Thomas Baekelandt.
Fabrica de la Campulung si-a inceput deja productia in urma cu o luna, axandu-se pe ambalaje blister, tavite si capace realizate din PP, PET PE si PS/OPS. Toata investitia depaseste suma de 1 milion de euro.

Avem in plan introducerea de noi functionalitati pentru tavite, dar si materiale noi, aceasta fiind partea cea mai competitiva a business-ului nostru, sa cumparam materiale la cel mai bun pret pentru clientii nostri si sa gasim solutii inovatoare. De asemenea, dorim sa ne extindem, adica sa acoperim cat mai multe segmente ale industriei , ne-a spus Erwin de Spiegeleire, CO Omniform Group.

Omniform Group include in portofoliul sau peste 700 de companii, castigandu-si pozitia de lider pe segmentul de carne procesata, panificatie si industria confectiilor.



Poti fi interesat si de