Sergiana aduce Bunataturile din Ardeal la CARNEXPO

Sergiana aduce Bunataturile din Ardeal la CARNEXPO


Sergiana este un semn de identitate pentru mai mult de 200 de produse din carne, a caror retete sunt pastrate cu grija din generatie in generatie. Carnea proaspata, frageda si retetele traditionale din Tara Barsei le puteti descoperi acum, la Targul INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, in perioada 28 octombrie 1 noiembrie. Produsele Sergiana poarta din 2006 emblema Bunataturi din Ardeal, iar portofoliul este structurat pe 10 game de produse si sute de produse si preparate din carne. Dintre acestea, 8 sunt marci inregistrate in catalogul de profil din Romania. Inca de la inceput, considerand ca certificatul de maiestrie pentru orice mezelar sunt delicatesele crud-uscate, Sergiana a dezvoltat acest sortiment. Dintre gamele lansate amintim, Mosu Tuca- produse din vanat si Produse Traditionale Poiana Marului preparate dupa retetele Mamei Leti.

sergiana loSergiana este un semn de identitate pentru mai mult de 200 de produse din carne, a caror retete sunt pastrate cu grija din generatie in generatie. Carnea proaspata, frageda si retetele traditionale din Tara Barsei le puteti descoperi acum, la Targul INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, in perioada 28 octombrie 1 noiembrie. Produsele Sergiana poarta din 2006 emblema Bunataturi din Ardeal, iar portofoliul este structurat pe 10 game de produse si sute de produse si preparate din carne. Dintre acestea, 8 sunt marci inregistrate in catalogul de profil din Romania. Inca de la inceput, considerand ca certificatul de maiestrie pentru orice mezelar sunt delicatesele crud-uscate, Sergiana a dezvoltat acest sortiment. Dintre gamele lansate amintim, Mosu Tuca- produse din vanat si Produse Traditionale Poiana Marului preparate dupa retetele Mamei Leti.


Sergiana Grup este o structura care s-a consolidat pornind de la o afacere de familie lansata in urma cu 20 de ani, astazi fiind una dintre cele mai importante companii integrate ce opereaza preponderent in domeniile industria carnii, cresterea animalelor si alimentatie publica.



Poti fi interesat si de