Gustul autentic romanesc de la Vascar il gasiti la CARNEXPO

Gustul autentic romanesc de la Vascar il gasiti la CARNEXPO


Vascar, cu o traditie si experienta de peste 30 de ani in procesarea carnii, respectiv in fabricarea preparatelor din carne si a conservelor din carne pui, porc si vita, pateuri din ficat de porc si pui, conserve mixte si vegetale, si-a anuntat participarea la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015. Prezent la eveniment cu cele doua branduri, Vascar si Moldova in bucate, standul companiei va permite vizitatorilor sa savureze experienta gustului unor produse romanesti bine facute. Puteti gusta din produsele traditionale romanesti, sarmalute cu carne de porc si vita, carnaciori cu fasole, mazare cu piept de pui sau fasole batuta cu sos de ceapa, realizate dupa retete celebre.

vascar siglaVascar, cu o traditie si experienta de peste 30 de ani in procesarea carnii, respectiv in fabricarea preparatelor din carne si a conservelor din carne pui, porc si vita, pateuri din ficat de porc si pui, conserve mixte si vegetale, si-a anuntat participarea la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015. Prezent la eveniment cu cele doua branduri, Vascar si Moldova in bucate, standul companiei va permite vizitatorilor sa savureze experienta gustului unor produse romanesti bine facute. Puteti gusta din produsele traditionale romanesti, sarmalute cu carne de porc si vita, carnaciori cu fasole, mazare cu piept de pui sau fasole batuta cu sos de ceapa, realizate dupa retete celebre.


Vitrina va fi incununata cu gusturi alese, salamuri crud uscate, specialitati de pui si de porc si nu in ultimul rand, mezeluri traditionale romanesti.

Vascar se afla in topul unitatilor din industria carnii, realizand o gama variata de peste 150 de sortimente de produse.



Poti fi interesat si de