AGRICOLA va invita la Premii de poveste


Grupul de firme AGRICOLA reia de la jumatatea lunii septembrie, campania integrata de comunicare Mese de poveste demarata in primavara acestui an. AGRICOLA va fi on air, pe 15 statii TV cu Puiul Fericit, Salamul Mozaic, respectiv Nuggets si Strips din piept de pui fara E -uri.

voucherGrupul de firme AGRICOLA reia de la jumatatea lunii septembrie, campania integrata de comunicare Mese de poveste demarata in primavara acestui an. AGRICOLA va fi on air, pe 15 statii TV cu Puiul Fericit, Salamul Mozaic, respectiv Nuggets si Strips din piept de pui fara E -uri.

Incepand cu 14 septembrie, sunt in prim-plan Puiul Fericit si Puiul Fermierului, care vin sa consolideze in perceptia oamenilor mesajele campaniei integrate Mese de poveste si care ii recompenseaza pe consumatorii fideli cu Premii de poveste un concurs derulat in pagina de Facebook Creatordepofta, printr-o aplicatie dedicata acestuia.

Sunt puse la bataie 352 de premii care se acorda saptamanal farfurii de colectie si ustensile de bucatarie, precum si cele 3 vouchere in valoare de 2.000 lei fiecare, cu care cei norocosi vor putea sa-si achizitioneze obiecte pentru bucatarie din magazinele Dedeman.

Din 21 septembrie, va fi vizat si Salamul Uscat Mozaic de o campanie tactica, ce urmareste cresterea vanzarilor de salamuri crud-uscate, dupa ce vedeta primei parti a anului a fost Salamul de Sibiu AGRICOLA, liderul pietei in acest segment.

In perioada 28 septembrie 15 noiembrie e randul produselor ready-meal, diferentiatoare Nuggets si Strips din piept de pui fara E-uri sa intre intr-o campanie de generare de notorietate acestor produse, unice pe piata interna.

AGRICOLA reia astfel, povestile despre importanta coeziunii familiei si prietenilor in jurul mesei. Pentru ca mesele sunt intotdeauna de poveste alaturi de persoanele dragi.

Compania a lansat si aplicatia Mese de poveste in magazinele virtuale Apple si Google, pentru mai multa interactiune cu consumatorii sai, fiind primul brand din categorie care acceseaza acest teritoriu (https://www.agricola.ro/apps/).



Poti fi interesat si de