Despre eficientizarea productiei prin automatizare cu Darimex Techno la CARNEXPO

Despre eficientizarea productiei prin automatizare cu Darimex Techno la CARNEXPO


Printre alte noutati care abia asteapta sa fie descoperite, compania Darimex Techno prezinta la CARNEXPO avantajele folosirii unei linii automatizate de umplere-clipsare si agatare automata a salamurilor pe bete si incarcarea cu roboti in carucioare de afumare.

policlipPrintre alte noutati care abia asteapta sa fie descoperite, compania Darimex Techno prezinta la CARNEXPO avantajele folosirii unei linii automatizate de umplere-clipsare si agatare automata a salamurilor pe bete si incarcarea cu roboti in carucioare de afumare.

Noi oferim clientilor nostri solutii de tratament termic, adica fierbere si afumare, dar si instalatii de racire si zvantare. Am fost la o prezentare in Germania, la Poly-Clip, proprietarul Darimex Techno facuta de catre directorul tehnic al unuia dintre cei mai mari procesatori de mezeluri din Germania, care a cumparat de la Poly-Clip o linie automatizata de umplere-clipsare si agatare a salamurilor automat pe bete si incarat cu robot in carucioare de afumare. Dupa incarcare, carucioarele sunt trase pe un dispozitiv cu lant, fiind introduse in tunele continue de fierbere-afumare, dusare-racire si zvantare. Produsul a intrat crud si a iesit fiert, afumat, racit si zvantat, gata de livrare la 6-8 grade Celsius. Daca vorbim de calibre mici, fierberea si afumarea dureaza circa 50 de minute, racirea, dusarea inca circa 15 minute. Practic intr-o ora si ceva produsul este gata livrat, spune Sorin Korodi.

Toate noutatile din domeniu, le puteti gasi la standul Darimex Techno, de la CARNEXPO.



Poti fi interesat si de