Concurs de pescuit Cupa Sot & Sotie - Editia a VI-a"- 11 Iulie 2015

Concurs de pescuit Cupa Sot & Sotie - Editia a VI-a"- 11 Iulie 2015


Doripesco a organizat sambata, 11 iulie, concursul de pescuit Cupa Sot & Sotie, competitie dedicata familiilor dornice sa petreaca impreuna o zi minunata in natura, refugiindu-se de stresul cotidian. Competitia a avut loc pe Balta 4 a Complexului Piscicol Doripesco-Vadu Rosu.

doripesco0Doripesco a organizat sambata, 11 iulie, concursul de pescuit Cupa Sot & Sotie, competitie dedicata familiilor dornice sa petreaca impreuna o zi minunata in natura, refugiindu-se de stresul cotidian. Competitia a avut loc pe Balta 4 a Complexului Piscicol Doripesco-Vadu Rosu.
La startul acestui inedit concurs din Delta din Carpati, s-au intalnit cu mare nerabdare la cafeaua de dimineata 16 cupluri venite din judetele: Braila, Buzau, Dambovita, Cluj, Brasov, Mures, Timisoara, Bucuresti, Vaslui si Covasna.

Pentru concurentii nostri, 11 iulie 2015, speram ca a fost o zi unica. Dincolo de partida de pescuit, beneficiile au fost multiple: intr-o minunata zi de vara, caniculara chiar, cuplurile participante au petrecut impreuna timp pretios, au demonstrat respect unul pentru celalalt, intelegerea pasiunii partenerului si au luptat ca o echipa, pana la finalul concursului. In total s-au prins 1146,38 kg, 281 pesti, media fiind de 4,07 kg.

Dupa ce au servit cu totii Gulasul Doripesco (reteta unica a bucatarilor Doripesco) intr-o atmosfera placuta de familie, a avut loc festivitatea de premiere: fiecare participant a fost premiat cu diploma, iar campionii au primit si cupe, medalii, minunate buchete cu flori, cartea pescarului, realizata manual de catre jurnalistul Ciprian Rotaru si articole de pescuit.

Clasamentul final a fost urmatorul:

  • locul I: Cretu Mihaela si Gabriel 178,62 kg
  • locul II: Neagu Mirela si Bogdan 165,80 kg
  • locul III: Gheorghe Daniela si Marian 148,54 kg
  • captura: Cretu Mihaela si Gabriel 10,19 kg

Alaturi de echipa Doripesco au fost sponsorii acestui concurs: Amigo&Intercost, Trabucco si Sip Carp, carora le multumim pentru sprijinul acordat.



Poti fi interesat si de