Marchand dezminte zvonurile privind productia de preparate din carne

Marchand dezminte zvonurile privind productia de preparate din carne


Fondata in 1992, Marchand SRL este o intreprindere de familie romaneasca, aflata la a doua generatie, a carei activitate se concentreaza exclusiv pe procesarea si distribuirea de membrane naturale (oaie, porc si vita) catre fabricile de mezeluri si distribuitorii de membrane naturale din toata lumea.

logo marchandFondata in 1992, Marchand SRL este o intreprindere de familie romaneasca, aflata la a doua generatie, a carei activitate se concentreaza exclusiv pe procesarea si distribuirea de membrane naturale (oaie, porc si vita) catre fabricile de mezeluri si distribuitorii de membrane naturale din toata lumea.

Conducerea companiei Marchand dezminte ferm zvonurile total nefondate si tendentioase lansate in piata referitoare la implicarea directa in productia de preparate din carne.

"Nu avem acest domeniu de activitate in portofoliu si nu intentionam sa ne implicam vreodata in productia de preparate din carne. Va asiguram de buna noastra colaborare, suport neconditionat, transparenta si corectitudine din pozitia de furnizor de membrane naturale, condimente si solutii tehnologice atat in prezent cat si in viitor"
- a declarat Irina Predusel, Administrator Marchand.



Poti fi interesat si de