La un abator din Mangalia au fost confiscate 22 tone carne de pasare

La un abator din Mangalia au fost confiscate 22 tone carne de pasare


Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice impreuna cu reprezentantii DSVSA Constanta au organizat si desfasurat o actiune in municipiul Mangalia, pe linia procesarii si comercializarii produselor din carne, la un abator de pasari apartinand unei societati comerciale.

6Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice impreuna cu reprezentantii DSVSA Constanta au organizat si desfasurat o actiune in municipiul Mangalia, pe linia procesarii si comercializarii produselor din carne, la un abator de pasari apartinand unei societati comerciale.

In urma activitatii desfasurate a fost identificata cantitatea de 22.000 de kilograme de carne, in valoare de 154.000 lei, care nu indeplinea conditiile de depozitare si fara a prezenta elemente de identificare si etichetare.

S-a luat masura indisponibilizarii si confiscarii cantitatii respective de carne, ce a fost retrasa de la comercializare si dirijata catre o unitate specializata, in vederea distrugerii. Societatea a fost sanctionata contraventional cu 5.000 de lei, conform H.G. 984/2005.



Poti fi interesat si de