PIONEER propune etichetarea mixta, in favoarea marketingului de produs

PIONEER propune etichetarea mixta, in favoarea marketingului de produs


Etichetele au devenit neincapatoare, odata cu noile cerinte legislative privind etichetarea preparatelor din carne.

pioneer0Etichetele au devenit neincapatoare, odata cu noile cerinte legislative privind etichetarea preparatelor din carne.
Nu de putine ori producatorii sunt obligati sa compromita imaginea brandului si sa renunte la mesajele publicitare pentru a se adapta cerintelor legislative de etichetare. Acest neajuns major poate fi corectat, simplu, fara riscuri si la costuri minime, utilizand propunerea companiei PIONEER - ETICHETAREA MIXTA.

In momentul de fata, o eticheta care sa respecte toate cerintele legislative, trebuie sa contina date referitoare la continut, tabele cu informatii nutritionale, stampile de acreditare, in unele cazuri si coduri de bare, toate acestea la stransa concurenta cu denumirea produsului si identitatea vizuala a producatorului si/sau brandul acestuia. Etichetarea mixta salveaza spatiul de promovare a produsului si a producatorului, oferind cumparatorului o imagine mai atractiva la raft si un design care se diferentiaza de produsele concurente.

Procesul consta in imprimarea tuturor datelor specificate de legislatia in vigoare direct pe membrana, urmand ca producatorul sa aplice eticheta personalizata cu identitatea vizuala a brandului. Toata suprafata etichetei este astfel la dispozitia producatorului.

Prin imprimarea informatiilor referitoare la continut direct pe verso-ul membranei, punem intreaga suprafata a etichetei la dispozitia producatorului, pentru evidentierea identitatii vizuale, transmiterea de mesaje publicitare etc. Aceasta imprimare este lipsita de riscuri, fiind realizata in Romania, pe utilaje noastre. Astfel timpii de executie sunt minimi, de cca 2-3 zile, putem asigura si cantitati minime ce incep cu 1 rola pe sortiment, iar daca vorbim de o singura culoare pe o singura fata a membranei, influenta in costul produsului finit nu dapaseste 0.03 ron/kg. De asemenea toate datele referitoare la continut vor insoti produsul pe toate durata de viata a acestuia, asa cum prevede si legislatia. Imprimarea este disponibila pentru toate tipurile de membrane, inclusiv cele curbate, de altfel PIONEER este singurul furnizor care imprima si curbeaza membrane in Romania declara ing. Dragos Zaharia, director de vanzari PIONEER-RTOR.

Procedura de achizitie este una simpla, se transmit datele de continut catre PIONEER, specialistii companiei realizeaza grafica potrivita tipului de membrana utilizata si trimit catre client pentru bun de tipar. Din acest moment produsul poate fi in gestiunea producatorului in 2-3 zile. Este singura modalitate prin care producatorul recapata spatiul etichetei pentru scopuri publicitare si tot ceea ce inseamna marketing.



Poti fi interesat si de