Protocol de colaborare intre ARC si ANPCPPS-InfoCons

Protocol de colaborare intre ARC si ANPCPPS-InfoCons


Asociatia Romana a Carnii (ARC) semneaza, luni, un protocol de colaborare cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania - InfoCons.

carne patrunjelAsociatia Romana a Carnii (ARC) semneaza, luni, un protocol de colaborare cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania - InfoCons.

"Prin semnarea acestui protocol, intentionam sa demaram o serie de actiuni cu impact semnificativ si direct pentru consumatorul roman. Printre campaniile pe care le vom demara se numara realizarea de analize comparative de produs in zona preparatelor din carne, pentru a identifica produsele de o calitate indoielnica. De asemenea, intentionam sa incepem un demers la nivel national cu privire la etichetare, lucruri care vor avea un efect pozitiv asupra consumatorului roman", afirma reprezentantii ARC si ANPCPPSR - InfoCons.

La eveniment vor participa presedintele ARC, Radu Timis, si presedintele ANPCPPSR - InfoCons, Sorin Mierlea.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania - InfoCons este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, care apara drepturile consumatorilor. Este membru fondator al Federatiei Asociatiilor de Consumatori.



Poti fi interesat si de