ACEBOP participa la Eurobeef Projet


Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine din Romania, membra a Uniunii Comerciale Europene de Comert cu Animale si Carne si a Federatiei PRO-AGRO, a fost invitata sa participe la Eurobeef Projet, alaturi de organizatii si institutii puternice din Franta

vita acebopAsociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine din Romania, membra a Uniunii Comerciale Europene de Comert cu Animale si Carne si a Federatiei PRO-AGRO, a fost invitata sa participe la Eurobeef Projet, alaturi de organizatii si institutii puternice din Franta
, Marea Britanie, Italia, Spania si Polonia, pentru a indeplini responsabilitatile nivelului WP1 NETWORKING, informeaza Pro Agro. Proiectul se va desfasura pe parcursul a trei ani si este bugetat de catre Comisia Europeana cu doua milioane de euro.

Eurobeef Projet este un proiect european care urmareste gasirea de solutii interregionale pentru stimularea consumului de carne de vita, constituit pe 8 nivele de actiune.

Proietul vizeaza crearea unei retele de multi-actori pentru a alimenta cunostintele consumatorului despre mbun?t?tirea calit?tii c?rnii de vit? si cresterea performantelor economice, sociale si de mediu ale lanturilor de aprovizionare de carne de vit?. Activitatea de networking are ca obiectiv crearea unui dialog ntre practicieni si cercet?tori din toate regiunile implicate n proiect, care va permite transferul de cunostinte de la o regiune la alta.

Obiective specifice:

actori cheie ai grupurilor operationale si actori-cheie ai pietei unice ntr-o singur? retea tematic? pentru inovare, n lanturile de aprovizionare cu carne de vit?.
Facilitarea schimbului de cunostinte ntre grupurile de lucru din statele care participa la proiect pentru a stimula adoptarea de inovatii.
Rezultate finale asteptate de la grupul de lucru interregional WP1 - Networking:
Raport care va descrie programele de lucru ale grupurilor regionale - axate pe diferite nivele ale carnii de vit?.
Raport care va contine rezultatele atelierelor de lucru interregionale ce se vor desfasuraincepand cu luna iunie.



Poti fi interesat si de