Fox are programate investitii de un milion de euro, in acest an

Fox are programate investitii de un milion de euro, in acest an


Producatorul de mezeluri Fox are planificate pentru acest an investitii de un milion de euro, conform business planului pe termen mediu, sustin reprezentantii companiei.

fox2bProducatorul de mezeluri Fox are planificate pentru acest an investitii de un milion de euro, conform business planului pe termen mediu, sustin reprezentantii companiei.
Fox produce o gama variata de produse proaspete, de la salamuri fierte, crud-uscate, carnati, crenvursti, sunci si parizere, pana la specialitati si produse afumate, distribuite la nivelul intregii tari, atat in retailul modern, cat si in comertul traditional. Compania nu are in portofoliu produse feliate.

Deocamdata nu ne implicam in segmentul produselor feliate, a declarat pentru INDUSTRIA CARNII.RO, Sorin Ichim, director de marketing al Fox.

In ce priveste perioada urmatoare, oficialii Fox se asteapta la o crestere a pietei mezelurilor, in ciuda evolutiei din ultimii ani.

Fox este un producator aflat pe podiumul producatorilor nationali de mezeluri. Ne intereseaza strict aceasta piata, care speram ca va reveni pe crestere, in viitor, desi studiile de piata din ultimii ani au aratat o micsorare continua a acesteia, a precizat Sorin Ichim. .



Poti fi interesat si de