Concurs de pescuit Doripesco


In Delta din Carpati, Doripesco a organizat, duminica 10.05.2015, cea de-a noua editie a concursului de pescuit pentru copii si parinti Cupa Tata & Fiu, care a avut loc pe Balta 4 a Complexului Piscicol Doripesco-Vadu Rosu.

pescuit cupaIn Delta din Carpati, Doripesco a organizat, duminica 10.05.2015, cea de-a noua editie a concursului de pescuit pentru copii si parinti Cupa Tata & Fiu, care a avut loc pe Balta 4 a Complexului Piscicol Doripesco-Vadu Rosu.
Competitia a Inceput duminica, la ora 07:00 si s-a terminat la ora 16:00. Acest concurs este dedicat parintilor si copiilor de toate varstele, fiind generic denumit Cupa Tata & Fiu, intrucat participantii nu au fost doar tata-fiu, ci si tata-fiica, in functie de pasiunea pentru pescuit a membrilor familiei. La startul concursului au luat parte 17 echipe (fiecare echipa formata din parinte-copil), acestia fiind din aproape toata tara: Brasov, Bucuresti, Covasna, Timis, Hunedoara, Braila, etc.

Chiar daca vremea a fost capricioasa, alternand reprizele de ploaie cu soarele puternic, pescarii nu au renuntat, mai mult chiar, competitia a fost una acerba. In total, s-au prins 602,06 kg peste, media fiind de 5,42 kg. Locul I a fost ocupat de Neagu Bogdan si Vasile 75,86 kg, urmati de Nica Anton si Marius 62,31 kg (locul II), Iacob Daniel si Robert 60,50 kg (locul III) si Bereczki Francisc si Istvan 10,92 kg (Captura).

Cupa Tata & Fiu este unul dintre concursurile cu traditie ale baltii nr.4 a Complexului Piscicol Doripesco, un concurs aparte, cu o incarcatura emotionala puternica, dedicat familiilor si avand la baza principiul timpul este cel mai pretios dar.

Este foarte important ca parintii si copiii sa petreaca o zi speciala impreuna, in natura, dar mai ales sa-si gaseasca echilibrul parinte-copil, pentru a forma echipa perfecta (ajutandu-se reciproc si intrand impreuna in competitie, incurajandu-se si bucurandu-se pentru fiecare peste prins). Pe de alta parte, promovam sistemul catch and release si dorim sa educam noile generatii in spiritul concursurilor sportive de pescuit, copiii de azi fiind viitorii pescari de maine, a declarat Ruxandra Coc, director dezvoltare SC Doripesco SA.



Poti fi interesat si de