Marks & Spencer a deschis primul sau magazin de alimente din Romania

Marks & Spencer a deschis primul sau magazin de alimente din Romania


Clientii au la dispozitie, astfel, produse alimentare si vinuri, in completarea colectiilor de imbracaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii.

marksClientii au la dispozitie, astfel, produse alimentare si vinuri, in completarea colectiilor de imbracaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii.
Magazinul Marks & Spencer din Plaza Romania se intinde pe o suprafata de 1.600 de metri patrati, iar sectiunea Food are o suprafata de 60 de metri patrati si pune la dispozitia clientilor peste 600 de tipuri de produse - produse traditionale britanice speciale, cum ar fi fursecuri, gemuri, marmelade si ceaiuri English Breakfast, produse de cofetarie si cadouri, produse de lux, articole de bacanie, vinuri.

Tot in aceasta luna, M&S va mai deschide un magazin de imbracaminte si produse alimentare, cu o suprafata totala de 1.650 de metri patrati, situat in centrul comercial Mega Mall, din estul Capitalei. De asemenea, in aceasta toamna retailerul va extinde si moderniza unul dintre magazinele existente in Bucuresti, astfel incat prin finalizarea acestor proiecte, suprafata totala de retail a M&S in Romania va creste cu 30%.

Fondat in 1884, retailerul Marks & Spencer detine in prezent 850 de magazine in Marea Britanie si peste 480 de magazine la nivel international in 59 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Asia. Marks & Spencer este prezent in Romania din anul 2000, iar pana la finalul primaverii anului 2015 va avea un total de sase magazine - patru in Bucuresti si cate unul in Constanta si in Iasi.



Poti fi interesat si de