Afaceri de 1,3 miliarde de lei pentru Agricover, in 2014

Afaceri de 1,3 miliarde de lei pentru Agricover, in 2014


Agricover, platforma de solutii integrate pentru agricultura, a inregistrat o cifra de afaceri de 1,3 miliarde lei (285 milioane de euro) in anul 2014, in crestere cu 18% fata de anul anterior, pe fondul reorganizarii platformei de business pentru pregatirea urmatoarei etape de dezvoltare.

bucataruAgricover, platforma de solutii integrate pentru agricultura, a inregistrat o cifra de afaceri de 1,3 miliarde lei (285 milioane de euro) in anul 2014, in crestere cu 18% fata de anul anterior, pe fondul reorganizarii platformei de business pentru pregatirea urmatoarei etape de dezvoltare.
In 2014, am inregistrat o crestere de 22% a portofoliului de clienti si o diversificare a categoriilor de fermieri deserviti, cu focus pe cea a fermierilor de culturi speciale si de zootehnie. Totodata anul 2014 a insemnat o reasezare a structurii de business a Agricover pe doua axe principale - agri-Business si agri-Finance, fundamentata de preocuparea noastra constanta pentru a sustine fermierii in dezvoltarea activitatii si sporirea profitabilitatii acestora, a declarat Stefan Bucataru, director general Agribusiness.

Pentru anul 2015, operatiunile de agri-Business se vor axa in principal pe asigurarea unor alternative de desfacere sigure pentru produsele romanesti, facilitand accesul fermierilor catre unitatile de procesare locale si intra-comunitare.

Agricover este platforma de solutii integrate pentru agricultura ce sustine eficienta intregului lant valoric, oferind o gama completa de servicii si solutii tehnologice, create pentru a raspunde nevoilor reale ale clientilor sai si pentru a creste performanta acestora.

Solutiile integrate oferite fermierilor includ seminte, ingrasaminte, motorina, produse fitosanitare, consultanta tehnica de specialitate, solutii de finantare, asigurarea recoltei, servicii logistice si de siloz, precum si sprijin pentru valorificarea productiei.

Prin intermediul liniei de business livestock, Agricover asigura un suport real fermierilor din zootehnie atat prin siguranta desfacerii cat si prin plata rapida a produselor si prefinantarea ciclului de productie. Astfel, a fost valorificata productia a peste 100 de ferme de porci, totalizand peste 180.000 de capete de porci, iar achizitia si valorificarea de lapte catre procesatorii din tara si din spatiul intra-comunitar a atins un volum de peste 37 milioane de litri.



Poti fi interesat si de