Al doilea seminar Pioneer Grup pentru producatorii din industria carnii

Al doilea seminar Pioneer Grup pentru producatorii din industria carnii


La invitatia Pioneer Grup, producatori din industria carnii s-au intalnit la Iasi, in perioada 16-18 aprile 2015, pentru a lua parte la seminarul Solutii Complete sub sloganul de la retete si condimentatie la membrane si tratamente termice.

pioneer4La invitatia Pioneer Grup, producatori din industria carnii s-au intalnit la Iasi, in perioada 16-18 aprile 2015, pentru a lua parte la seminarul Solutii Complete sub sloganul de la retete si condimentatie la membrane si tratamente termice.
Manageri de productie din zece fabrici din Romania s-au familiarizat cu pachetul de produse si servicii, oferit de catre Pioneer Rtor in ceea ce priveste membranele si de catre Stia in ceea ce priveste aditivii, condimentele si mixurile de condimente.

A fost prezentata gama de produse, aplicatiile recomandate, modul de utilizare a produselor pentru obtinerea unui produs finit de calitate la un pret de cost avantajos, suportul tehnic on-line si retetele interactive de calcul fiind elemente de noutate absoluta, mult apreciate de catre participanti.

Cele mai interesante momente ale seminarului au fost cu siguranta cele in care s-au prezentat produse finite realizate cu aportul Pioneer Grup. Participantii au jurizat aportul Stia constand in mixuri de injectare, mixuri de condimente si aditivi, coloranti pentru exterior sau/si interior, notandu-se functie de aplicatie, suculenta, textura, fermitatea, elasticitatea in feliere, culoarea, gustul si aroma produselor.

In ceea ce priveste aportul Pioneer Rtor, specialistii prezenti au apreciat luciul membranelor, transparenta, depielitarea, capacitatea de afumare sau posibilitatea de a se obtine produse in forme.

Surpriza seminarului a constat in lansarea in premiera pe piata din Romania a gamei de membrane colagenice comestibile F CASE. Importanta acestui moment a fost marcata prin prezenta la Iasi din partea producatorului a directorului de vanzari si a directorului de cercetare dezvoltare, la finalul expunerii au fost degustate produse finite realizate in membrane colagenice comestibile F CASE, cremwursti, carnati proaspeti si carnati fiert afumati. Participantii au apreciat aspectul general, culoarea, capacitatea de afumare, efectul de knok si rezistenta la masticatie. Cu un procentaj general de apreciere a caracteristicilor de peste 80%, membranele colagenice comestibile F CASE promit a fi alternativa asteptata de catre producatori.

pioneer5

Consumatorul cumpara cu ochii si revine dupa gust si plecand de la aceasta premiza s-a pus in practica acest seminar. Avand in vedere ca nu de putine ori cand un producator are un aspect negativ de rezolvat cu un produs, furnizorii dau vina unii pe altii referitor la generatorul neconformitatii, consideram ca este oportun ca acestia sa aiba posibilitatea de a apela la un furnizor ce isi poate asuma produsul de la reteta si condimentatie pana la membrane si tratamente termice. De asemenea prin lansarea celui mai nou produs al nostru si anume colagenicele comestibile F CASE, acoperim in proportie de peste 90% necesarul de membrane artificiale, seafirma reprezentantii Pioneer Grup.

In ceea ce priveste partea de divertisment, invitatii au avut ocazia sa aprecieze istoria si mostenirea culturala a orasului Iasi, prin turul organizat cu ocazia seminarului.

Mapa seminarului Solutii Complete este la dispozitia tuturor celor interesati si poate fi obtinuta cu un simplu email la adresa office@pioneer-rtor.ro prin care se solicita mapa seminarului.



Poti fi interesat si de