Un nou concurs de pescuit Doripesco


Doripesco a organizat in perioada 24-25 aprilie 2015, cea de-a treia editie a concursului de pescuit Cupa Eu&Prietenul meu, care a avut loc pe Balta 4 a Complexului Piscicol Doripesco-Vadu Rosu.

peste3Doripesco a organizat in perioada 24-25 aprilie 2015, cea de-a treia editie a concursului de pescuit Cupa Eu&Prietenul meu, care a avut loc pe Balta 4 a Complexului Piscicol Doripesco-Vadu Rosu.
La startul concursului au luat parte 24 de echipe (fiecare echipa formata din 2 concurenti prieteni), acestia fiind din: Brasov, Alba, Cluj, Mures, Bucuresti, Prahova, Braila, Covasna, Vaslui. In total s-au prins 499 pesti si 2038,93 kg. Locul I a fost ocupat de echipa Bobu Viorel - Vitus Levente 314,29 kg, urmata de cea compusa din Rusu Claudiu si Radu Rascanu (197,36 kg). Pe locul III s-au clasat Sorin Rosata - Sorin Spataroiu (164,71 kg), iar la capatura castigatorul a fost Marian Nedelcu - Dorin Matei (10,30 kg).
Alaturi de echipa Doripesco au fost prezenti si sponsorii acestui concurs: Amigo Intercost si Tata Nitu.

Cupa Eu & Prietenul meu este cea mai dorita competitie tematica organizata de Doripesco, locurile in cadrul acestui concurs ocupandu-se inca din luna ianuarie. Scopul principal al competitiei este de a oferi echipelor de prieteni, doua zile de relaxare si distractie, facandu-i totodata sa intre in spiritul competitional insuflat de Doripesco. Partea frumoasa a acestui concurs este sa observi faptul ca cel mai bun prieten poate insemna colegul de servici, fiul, fratele, vechiul prieten din copilarie, sau chiar un pescar cunoscut intr-o alta competitie.

In perioada 27 Aprilie 01 Mai, pe balta 4 a Complexului piscicol Vadu Rosu, se desfasoara Cupa KKarp, una dintre cele mai importante competitii de crap, care reuneste 75 de pescari din: Arad, Bistrita, Cluj, Bucuresti, Covasna, Suceava, Brasov. Concursul dureaza 96 de ore, iar in anul 2012, in cadrul acestei competitii s-a inregistrat recordul mondial si national de 24.744,80 kg de peste.



Poti fi interesat si de