Ministerul Agriculturii, interesat de colaborarea cu institute din China

Ministerul Agriculturii, interesat de colaborarea cu institute din China


Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale /MADR/ este interesat de colaborarea cu China in domeniul noilor tehnologii, mai ales in ceea ce priveste sectoarele legumicol si pomicol, a afirmat, luni, Daniel Botanoiu, secretar de stat in ministerul de resort, in cadrul discutiilor cu un grup de oameni de afaceri chinezi.

intalnireMinisterul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale /MADR/ este interesat de colaborarea cu China in domeniul noilor tehnologii, mai ales in ceea ce priveste sectoarele legumicol si pomicol, a afirmat, luni, Daniel Botanoiu, secretar de stat in ministerul de resort, in cadrul discutiilor cu un grup de oameni de afaceri chinezi.

'Ministerul Agriculturii este interesat de colaborarea in domeniul noilor tehnologii, mai ales in ceea ce priveste sectoarele legumicol si pomicol, prin adaptarea agriculturii romanesti la schimbarile climatice, si irigatii, sectoare care beneficiaza de alocari importante de fonduri prin Programul National de Dezvoltare Rurala', a precizat Botanoiu.

Potrivit unui comunicat al MADR, remis AGERPRES, o delegatie a ministerului roman de resort s-a intalnit cu un grup de oameni de afaceri si reprezentanti ai unor institute de cercetare agricola din China. In cadrul discutiilor, partea chineza a precizat ca doreste sa demareze o serie de proiecte de cercetare aplicata in parteneriat cu institutii de profil din Romania, dar este interesata si de derularea unor investitii in sectorul irigatiilor. Delegatia chineza va avea, in perioada urmatoare, mai multe intalniri cu oameni de afaceri din tara si reprezentanti ai unor unitati de cercetare agricola, in vederea stabilirii unor parteneriate si relatii comerciale.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale /MADR/ este interesat de colaborarea cu China in domeniul noilor tehnologii, mai ales in ceea ce priveste sectoarele legumicol si pomicol, a afirmat, luni, Daniel Botanoiu, secretar de stat in ministerul de resort, in cadrul discutiilor cu un grup de oameni de afaceri chinezi. 'Ministerul Agriculturii este interesat de colaborarea in domeniul noilor tehnologii, mai ales in ceea ce priveste sectoarele legumicol si pomicol, prin adaptarea agriculturii romanesti la schimbarile climatice, si irigatii, sectoare care beneficiaza de alocari importante de fonduri prin Programul National de Dezvoltare Rurala', a precizat Botanoiu. Potrivit unui comunicat al MADR, remis AGERPRES, o delegatie a ministerului roman de resort s-a intalnit cu un grup de oameni de afaceri si reprezentanti ai unor institute de cercetare agricola din China. In cadrul discutiilor, partea chineza a precizat ca doreste sa demareze o serie de proiecte de cercetare aplicata in parteneriat cu institutii de profil din Romania, dar este interesata si de derularea unor investitii in sectorul irigatiilor. Delegatia chineza va avea, in perioada urmatoare, mai multe intalniri cu oameni de afaceri din tara si reprezentanti ai unor unitati de cercetare agricola, in vederea stabilirii unor parteneriate si relatii comerciale.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}



Poti fi interesat si de