Mega Image lanseaza primul magazin Gusturi Romanesti

Mega Image lanseaza primul magazin Gusturi Romanesti


In pragul sarbatorilor de Paste, Mega Image deschide primul magazin Gusturi Romanesti. Un nou concept de magazin care va oferi consumatorilor o gama extinsa de produse cu specific romanesc, realizate dupa retete traditionale, autentice si recunoscute pentru calitatea si expertiza fiecarei zone a tarii.

gusturi-romanestiIn pragul sarbatorilor de Paste, Mega Image deschide primul magazin Gusturi Romanesti. Un nou concept de magazin care va oferi consumatorilor o gama extinsa de produse cu specific romanesc, realizate dupa retete traditionale, autentice si recunoscute pentru calitatea si expertiza fiecarei zone a tarii.
La 6 ani de la lansarea pe piata a brandului Gusturi Romanesti, Mega Image mai face un pas in strategia sa si isi extinde portofoliul de branduri de magazin cu unul autentic, unic pe piata retailerilor internationali, care reuneste toate produsele lansate sub acest brand.Lansarea Gusturi Romanesti este o continuare fireasca a angajamentului pe care ni l-am asumat in directia dezvoltarii segmentului de produse traditionale, in special a marcii Gusturi Romanesti. Este mai mult decat un magazin, este o experienta in care clientii vor regasi gusturi de mult uitate sau gusturi traditionale. In plus, prin acesta deschidere ne indeplinim planul pe care ni l-am propus prin preluarea retelei Angst, de a oferi in continuare clientilor un loc unde vor regasi produse romanesti de calitate, a declarat Xavier Piesvaux, director General al Mega Image.

gusturi romanesti 10Noul magazin Gusturi Romanesti are o suprafata de vanzare de 134 mp si este deschis in una din fostele locatii Angst, transformata in totalitate intr-un nou concept.Cu un design interior inspirat din elemente traditionale romanesti, magazinul Gusturi Romanesti este amplasat pe Bulevardul Ion Mihalache, nr. 104 si include o selectie de 380 de produse din peste 10 categorii diverse precum: fructe si legume, lactate si branzeturi, delicatese, congelate, carne proaspata, panificatie, produse culinare, dulciuri, produse pentru mic dejun, bauturi si artizanat.Sortimentatia din magazin va respecta si sezonalitatea locala a produselor: in aceasta perioada spre exemplu veti regasi in magazin numai legumele romanesti de sezon, urmand ca din Mai Iunie sa se extinda sortimentatia cu mai multe fructe si legume Gusturi Romanesti. a declarat Adrian Nicolaescu, director Marketing al Mega Image.

gusturi romanesti 1Pe langa produsele Gusturi Romanesti, in magazin vor fi disponibile si alte marci de produse traditionale de cea mai buna calitate si de asemenea va exista o insula Angst unde vor fi comercializate in special produse ce au consacrat acest brand.Mega Image este retailerul cu cea mai mare vechime de pe piata in Romania si de 20 de ani angajamentul companiei este de a oferi cea mai buna selectie de produse si concepte potrivite consumatorului roman; raspundem nevoilor consumatorilor nostri si comunitatilor din care fac parte magazinele noastre, magazinul Gusturi Romanesti fiind un bun exemplu a declarat Mihai Spulber, Director Operational al Mega Image. In viitorul apropiat, Mega Image intentioneaza sa deschida inca doua magazine Gusturi Romanesti, pe strada D.I. Mendeleev si la Piata Domenii in locul fostelor magazine Angst.



Poti fi interesat si de