Anuga FoodTec a ajuns la cea de-a saptea editie

Anuga FoodTec a ajuns la cea de-a saptea editie


Circa 1.500 de companii din intreaga lume participa la cea de-a saptea editie a salonului international dedicat companiilor din industria agroalimentara Anuga FoodTec, eveniment care are loc in perioada 24-27 martie la Koln (Germania).

anugabbCirca 1.500 de companii din intreaga lume participa la cea de-a saptea editie a salonului international dedicat companiilor din industria agroalimentara Anuga FoodTec, eveniment care are loc in perioada 24-27 martie la Koln (Germania).
Desfasurata sub deviza One for all all in one (Unul pentru toti totul in unu), Anuga FoodTec aduce la un loc reprezentantii tuturor lanturilor de productie, incepand de la echipamente de procesare pentru industria alimentara, ambalaje pentru alimente, pana la solutii si servicii care asigura siguranta alimentara. La eveniment participa companii din circa44 de tari, numarul firmelor din strainatate este mai mare cu 54%, fiind asteptati circa 43.000 de vizitatori specializati din 130 de tari. Tarile cu cel mai mare numar de expozanti in acest an sunt Germania, Italia, Olanda,Franta, Danemarca si Elvetia.

Anuga FoodTec 2015 ocupa sase hale, avand la dispozitie o suprafata bruta de 121.000 m. Organizatorii expozitiei sunt Koelnmesse GmbH si Societatea Germana de Agricultura (DLG).
Printre sectoarele care se remarca printr-o prezenta considerabila la salonul de la Kln se numara si cel al subcontractantilor din industria carnii, tematica majora a editiei din 2015 fiind exploatarea optima a resurselor. Printre expozanti se numara companii de renume precum Air Liquide, Alfa Laval, Alpma, Ashworth, Bilfinger, Bischoff + Klein, Bizerba, Ecolab, Ecolean, Dhler, DS Smith, Exxon Mobil, Fanuc, Festo, Fomaco, Gardner Denver, GEA, KHS, Krones, KSB, Linde, Maja, Marcel, Multivac, Polyclip, Pppelmann, Probat, ProXES, Ulma, Vemag, Weber Maschinenbau, Yaskawa si Zeppelin.

Editia din acest an a Anuga FoodTec se caracterizeaza printr-o reprezentare foarte buna la nivelul mai multor sectoare, printre care se numara si industria carnii. Numarul mare de expozanti este determinat si de faptul ca multe firme participante ofera solutii si pentru alte sectoare alimentare, cum este, de exemplu, cazul masinilor de taiat carne, peste sau produse de panificatie. Pe langa temele obisnuite in ce priveste procesarea sau ambalarea, Anuga FoodTec prezinta solutii globale pentru toate nivelurile de productie si sectoarele alimentare. O sectiune care reuneste companii mari specializate in domenii precum manipulare, gaze pentru ambalare si lubrifianti este si cea dedicate Serviciilor & Solutiilor.

Targul din acest an are ca tema generala explotarea optima a resurselor, o preocupare majora a industriei agroalimentare, in incercarea de a gestiona cat mai bine resursele naturale in sectorul productiei de alimente si bauturi.



Poti fi interesat si de