Targ de miei in Piata Aparatorii Patriei


Un numar de 50 de ciobani din zona Dobrogea, Sibiu, Dambovita, precum si din zonele limitrofe Capitalei si-au anuntat pana in prezent participarea la Targul de miei din Piata Aparatorii Patriei, care va functiona de lunea viitoare si pana pe 11 aprilie.

miei4bunUn numar de 50 de ciobani din zona Dobrogea, Sibiu, Dambovita, precum si din zonele limitrofe Capitalei si-au anuntat pana in prezent participarea la Targul de miei din Piata Aparatorii Patriei, care va functiona de lunea viitoare si pana pe 11 aprilie.
Potrivit unui comunicat al autoritatii locale, sunt in plina desfasurare pregatirile pentru organizarea editiei din acest an a targului. In incinta acestui complex agroalimentar a inceput amenajarea tarcurilor care vor gazdui miei adusi pentru sacrificare.

Totodata, abatorul de 280 mp, dotat cu o hala de asomare ultramoderna, a fost igienizat, urmand ca activitatea sa fie supravegheata permanent de medici de la Autoritatea Nationala SanitarVeterinara si pentru Siguranta Alimentelor. Daca situatia o va impune, solicitarile de participare depasind capacitatea tarcurilor estimate, numarul acestora poate fi suplimentat, precizeaza sursa citata.

Devenit traditie in sectorul 4 si singurul de acest gen de pe raza Capitalei, Targul de miei este autorizat de ANSVSA.



Poti fi interesat si de