Un nou produs in portofoliul SMD Animal Food


SMD Animal Food vine in ajutorul fermierilor romani, crescatori de animale, cu un produs de top care furnizeaza animalului necesarul de nutrienti esential pentru un status imunitar bun.

hambarSMD Animal Food vine in ajutorul fermierilor romani, crescatori de animale, cu un produs de top care furnizeaza animalului necesarul de nutrienti esential pentru un status imunitar bun.
Este vorba de premixul superconcentrat vitaminic ROYVIMIN D FORTE, care este eficient deoarece calciul si fosforul sunt esentiale n dezvoltarea structurii scheletului, ajuta la coagularea sngelui, contrac?ia musculara, ?i metabolismul energetic.

Specialistii companiei sustin ca dieta saraca in calciu si fosfor are ca rezultat scaderea rezistentei osoase la adulte (osteoporoza). De exemplu, pareza trenului posterior postpartum (c?nd dupa fatare, femelele nu reusesc sa se mai ridice) apare deseori la animalele care nu au avut un aport optim de calciu si fosfor pe perioada gestatiei.

De asemenea, Saccharomyces cerevisae este o drojdie cu rol de probiotic ce participa la dezvoltarea florei intestinale si inhiba dezvoltarea bacteriilor potential patogene. Astfel, utilizarea nutrientilor va fi mult mai eficienta, iar incidenta diareilor se va reduce.

Eficienta produsului este data si de combinatia echilibrata de elemente (minerale si vitamine) care se potentiaza reciproc. ROYVIMIN D FORTE previne aparitia unor afectiuni care produc pagube economice, ex. boli de metabolism (boala muschiului alb, ataxia enzootica, sindromul de pica, etc), anemii, diaree, probleme de fertilitate etc).

Administrat zilnic, ROYVIMIN D FORTE va conduce la o buna utilizare a furajelor, la imbunatatirea sporului in greutate, cresterea productivitatii (oua, lapte), scaderea ratei de avort si cresterea rezistentei organismului la imbolnaviri.

SMD Animal Food sustine furajarea naturala, oferind solutii si expertiza in nutritie in vederea optimizarii proceselor de productie pe termen lung. Specialistii companii contribuie in permanenta la constituirea unui sistem sanatos si performant in domeniul nutritiei pentru animale in Romania.



Poti fi interesat si de