16 februarie - termenul limita pentru Masura 215 - porcine

16 februarie - termenul limita pentru Masura 215 - porcine


Cererile de plata pentru Masura 215 - pachet a (porcine) - Plati privind bunastarea animalelor se pot depune pana la data de 16 februarie 2015, inclusiv, la Agentia de Plati si Interventie pentruAgricultura (APIA), informeaza institutia.

porcusori wCererile de plata pentru Masura 215 - pachet a (porcine) - Plati privind bunastarea animalelor se pot depune pana la data de 16 februarie 2015, inclusiv, la Agentia de Plati si Interventie pentruAgricultura (APIA), informeaza institutia.
Pot depune cereri de plata beneficiarii Masurii 215 - Plati in favoarea bunastarii porcinelor, care au depus cereri de ajutor in conformitate cu prevederile OMADR nr. 6/2013. Cererea de plata poate fi completata pe format de hartie sau online de catre beneficiar, individual, prin accesarea site-ului www.apia.org.ro.

Dupa completarea online, cererea se tipareste si, la fel ca si cererea completata pe format de hartie, se depune la Centrul Judetean al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, respectiv al municipiului Bucuresti, pe a carui raza teritoriala se afla sediul social sau pe raza teritoriala unde are capacitatea de productie cea mai mare.

In cadrul angajamentelor incheiate, beneficiarii trebuie sa respecte standardele de eco-conditionalitate (SMR) aplicabile terenurilor agricole apartinand fermei si activitatilor agricole desfasurate la nivelul fermei. In cadrul acestei masuri este exclus sprijinul pentru investitii.



Poti fi interesat si de