Ioan Utiu, numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii

Ioan Utiu, numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii


Ioan Utiu a fost numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) in locul lui Nagy Peter Tamas, potrivit deciziei semnate de premierul Victor Ponta, publicata in Monitorul Oficial din data de 4 februarie.

utiuIoan Utiu a fost numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) in locul lui Nagy Peter Tamas, potrivit deciziei semnate de premierul Victor Ponta, publicata in Monitorul Oficial din data de 4 februarie.
Ofiter de cariera, Ioan Utiu este reprezentant al Partidului Liberal Reformator. La inceputul lunii ianuarie, secretarul de stat in MADR, Nagy Peter Tamas, a fost arestat preventiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) impreuna cu secretarul general Virgil Gaman, ei fiind acuzati de luare de mita, instigare la uz de fals, la fals in inscrisuri sub semnatura privata si la spalare de bani.

DNA sustine ca, in octombrie 2014, cu ocazia organizarii unor evenimente agricole, Virgil Gaman si Nagy Peter Tamas, in contextul indeplinirii unui act ce intra in atributiile lor de serviciu, au pretins de la persoane din conducerea firmei organizatoare suma de 40.000 euro.



Poti fi interesat si de