Doripesco a devenit furnizor Kaufland


Compania Doripesco a devenit, incepand cu data de 1 februarie 2015, furnizor national in cele peste 100 magazine Kaufland. Din aproximativ 50 de produse cuprinse in portofoliul companiei, au fost alese pentru distributia pe platforma nationala Kaufland 9 produse, potrivit unui comunicat al companiei.

baghetaCompania Doripesco a devenit, incepand cu data de 1 februarie 2015, furnizor national in cele peste 100 magazine Kaufland. Din aproximativ 50 de produse cuprinse in portofoliul companiei, au fost alese pentru distributia pe platforma nationala Kaufland 9 produse, potrivit unui comunicat al companiei.
Astfel, clientii acestui hipermarket pot gasi oriunde in tara, delicioasele produse pescaresti Delta din Carpati Doripesco: Salata de icre de crap simpla si cu ceapa, Zacusca din peste cu ciuperci, Varza calita cu peste, Novacul Afumat din Tara Barsei, Bagheta Doripesco, Batogul Afumat, Pastravul Afumat si Pastravul Ardelenesc.

In afara de reteaua nationala Kaufland, produsele Doripesco se pot gasi si in alte hipermarketuri si supermarketuri, precum: Carrefour, Metro, Selgros, Billa, iar in Auchan, Cora si Mega Image se gasesc sub marca proprie (Mega Image: Gusturi Romanesti, Cora: Traditia Gustului, Auchan: marca proprie Auchan).

In anul 2014, vanzarile produselor procesate Doripesco au crescut cu 10% fata de anul 2013, crestere amplificata in primul rand de extinderea in marile lanturi de magazine. Vanzarile in IKA reprezinta 77% din totalul cifrei de afaceri, in timp ce comertul traditional acopera doar 23% din cifra de afaceri. In plus, anul 2014 a adus companiei Doripesco si prezenta pe pietele externe (Franta si Germania).

Incepand din luna ianuarie a acestui an, compania brasoveana a inceput exportul catre Italia, iar in prezent, Doripesco se afla in negocieri comerciale cu companii din Anglia, Bulgaria si Republica Moldova.

Brandul Delta din Carpa?i Doripesco este construit pe elemente care subliniaza apropierea de natura: mediul natural in care traieste pestele cu o multiplicitate diversa de plante, animale ?i pasari; aria naturala protejata (Sit Ramsar ?i Sit Natura 2000); hranirea pestelui cu cereale de cea mai buna calitate.

Intreaga gama a produselor Doripesco (atat produsele tartinabile, cat ?i cele afumate) reprezinta o categorie premium, poate cele mai bune produse din pe?te, existente pe piata romaneasca. Calitatea superioara este data in special de ingredientele folosite: materie prima prospetimea intai si ingrediente naturale (lemn de fag pentru afumarea conform traditiei, condimente si ulei de cea mai buna calitate).



Poti fi interesat si de