Probleme pentru Straathof in Germania


Olandezul Adrian Straathof, unul dintre cei mai importanti producatori de carne de porc din UE, are probleme in Germania, urmare a neregulilor semnalate de atoritatile locale la ferma din Gladau. Autoritatile germane au recurs la aceasta decizie deoarece Straathof nu respecta normele de bunastare a animalelor la unitatea de productie din Gladau. In aceste conditii, pana la sfarsitul lunii august, halele trebuie golite, ceea ce va afecta nu mai putin de 17.000 de porci.

stratOlandezul Adrian Straathof, unul dintre cei mai importanti producatori de carne de porc din UE, are probleme in Germania, urmare a neregulilor semnalate de atoritatile locale la ferma din Gladau. Autoritatile germane au recurs la aceasta decizie deoarece Straathof nu respecta normele de bunastare a animalelor la unitatea de productie din Gladau. In aceste conditii, pana la sfarsitul lunii august, halele trebuie golite, ceea ce va afecta nu mai putin de 17.000 de porci.

Straathof Holding GmbH detine in Germania efective totale de aproximativ 1,5 milioane de porci pe an, avand in ferme circa 60.000 de scroafe. potrivit datelor din piata. Germania este cel mai mare producator de carne de porc din lume, cu 60 de milioane de porci sacrificati pe an, urmata de China si SUA.



Poti fi interesat si de