Macelarie deschisa in onoarea trupei Beatles


Un macelar argentinian a imbinat cele doua pasiuni ale sale, trupa Beatles si carnea, in propria afacere: el a deschis un magazin caruia i-a pus numele Paul Mac Carne, ca un omagiu adus celebrului artist britanic, care i-a salutat initiativa pe retelele de socializare, informeaza EFE, citat de Agerpres.

macelarieUn macelar argentinian a imbinat cele doua pasiuni ale sale, trupa Beatles si carnea, in propria afacere: el a deschis un magazin caruia i-a pus numele Paul Mac Carne, ca un omagiu adus celebrului artist britanic, care i-a salutat initiativa pe retelele de socializare, informeaza EFE, citat de Agerpres.
Pablo Marcelo Arana a inaugurat localul in orasul Alta Gracia, din provincia Cordoba, in urma cu sapte luni si si-a facut reclama la postul de radio local pe ritmurile melodiei 'Help', cu sloganul "cea mai buna muzica are un nume si carnea la fel".

Numele este cel al fostului membru al trupei Beatles, pe care Arana il venereaza de 16 ani cand a cunoscut-o pe sotia sa, care i-a insuflat pasiunea pentru celebra trupa din Liverpool.

Alegerea numelui macelariei a rezultat dintr-o discutie in familie: "Paul este vegetarian... Dar nu o sa afle niciodata". Totusi artistul a aflat si a postat poza cu macelaria pe contul sau de Instagram cu urmatorul comentariu: "Un prieten al meu a vazut-o in vacanta. Foarte amuzant. Cu dragoste, Paul"

Comentariul i-a adus o mare popularitate magazinului si a facut sa creasca vanzarile la Paul Mac Carne. Arana, care nu isi revine din uimire, a explicat ca dupa mesajul lui McCartney macelaria s-a umplut de clienti, iar marfa s-a epuizat, incepand cu coastele de vitel care poarta numele fostului Beatles.



Poti fi interesat si de