Monday, Nov 20th

Last update03:49:00

Te afli aici: Stiri Top Stiri

banner optim 540x130
 

Top Stiri

ACEBOP solicita autoritatilor sa intervina asupra pretului alimentelor

  • PDF
alimenteCresterea preturilor la alimente este un subiect mult discutat in ultimele zile, atat in media cat si in randul producatorilor romani. Marile lanturi de magazine, care fac parte din mari corporatii internationale, au de multe ori practici comerciale indreptate impotriva consumatorului roman. Scopul este unul singur: maximizarea profiturilor.

Provocarile din sectorul de bovine pentru carne, dezbatute la Poiana Brasov

  • PDF
conferinta bovineCrescatorii de bovine pentru carne s-au reunit in cadrul primei conferinte nationale dedicate acestui sector, organizata in perioada 15-16 noiembrie, la Poiana Brasov.

MADR sesizeaza Consiliul Concurentei pentru a analiza scumpirea alimentelor

  • PDF
alimente standard dublu4Consiliul Concurentei a fost sesizat in privinta scumpirilor aparute la alimente, in special la oua, carne si produse lactate, intrucat analizele Ministerului Agriculturii nu au scos in evidenta motive obiective care sa determine majorari de preturi, iar institutia nu are instrumente si prevederi legale pentru a interveni pe piata, a declarat, pentru Agerpres, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

Ultima actualizare în Vineri, 17 Noiembrie 2017 13:57

Premium Porc, locul 2 in topul crescatorilor de porcine

  • PDF
porc premiumporcPremium Porc, al doilea mare producator de carne de porc din Romania dupa Smithfield, a avut anul trecut afaceri de 354,414 milioane de euro, la o diferenta mica fata de anul 2015.

Ulma, pe primul loc in topul furnizorilor de echipamente pentru amabalare

  • PDF
fabrica ulma clujULMA Packaging, specializata in proiectarea si productia echipamentelor de ambalat si servicii, ocupa primul loc in topul furnizorilor de echipamente pentru ambalare, cu o cifra de afaceri de peste 66 de milioane de lei in 2016, in crestere cu peste 14 milioane de lei comparativ cu 2015.

Ultima actualizare în Vineri, 17 Noiembrie 2017 10:54


banner agerpress nou 554x80