Friday, Jul 28th

Last update09:04:11

Te afli aici: Stiri Top Stiri

banner optim 540x130
 

Top Stiri

Premierul cere publicarea producatorilor care practica dublu standard

  • PDF
alimente standard dublu4Premierul Mihai Tudose i-a cerut, joi, ministrului Justitiei ca, in colaborare cu ministrul Agriculturii si institutiile de resort, sa elaboreze o norma legislativa interna care sa permita mentionarea numelui firmelor care considera Romania o tara "de mana a doua" pe subiectul alimentelor susceptibile de dublu standard.

Ultima actualizare în Vineri, 28 Iulie 2017 09:14

Nou Consiliu Director la ACBCR

  • PDF
acbcr alegeriAsociatia Crescatorilor de Bovine pentru Carne din Romania (ACBCR) a anuntat alegerea noii conduceri pentru urmatorii 4 ani.

Lidl a deschis un nou magazin in Berceni

  • PDF
lidl berceniPe 27 iulie, Lidl a inaugurat un nou magazin in cartierul Berceni din Bucuresti. Noua unitate este situata pe Strada Drumul Binelui Nr. 51 iar, odata cu deschiderea sa, au fost create aproximativ 20 de noi locuri de munca.

Dublu standard: 9 produse din carne si peste, descoperite cu diferente

  • PDF
dublu standard alimente1Ministerul Agriculturii a prezentat rezultatele studiului privind dublul standard al alimentelor, fiind gasite diferente la noua dintre cele 29 de produse analizate. Printre alimentele diferite de cele din Occident se numara conservele de peste, sunca, baconul si parizerul.

Ultima actualizare în Joi, 27 Iulie 2017 08:51

Gripa aviara incetineste segmentul de crestere a pasarilor din U.E.

  • PDF
pui atarnatiProductia de carne de pasare din Uniunea Europeana a scazut semnificativ in acest an, pe masura ce virusul gripei aviare a luat amploare in tarile cu productie importanta de carne de pasare, scrie wattagnet.com.

banner agerpress nou 554x80