Doua noi parteneriate pentru reteaua de magazine Express

Doua noi parteneriate pentru reteaua de magazine Express


Reteaua de magazine de proximitate Express a Grupului Carrefour Romania isi continua expansiunea prin semnarea a doua noi parteneriate cu lanturile de magazine locale Rost Com din Brasov si Traditional Ecologic din zona Bucuresti-Ilfov, se arata intr-un comunicat al Carrefour Romania, remis de Agerpres.

carrefourexpressReteaua de magazine de proximitate Express a Grupului Carrefour Romania isi continua expansiunea prin semnarea a doua noi parteneriate cu lanturile de magazine locale Rost Com din Brasov si Traditional Ecologic din zona Bucuresti-Ilfov, se arata intr-un comunicat al Carrefour Romania, remis de Agerpres.
Magazinele ce urmeaza a fi integrate in retea vor fi operate in regim de franciza si reprezinta primul pas al Grupului Carrefour de a extinde acest format in afara Capitalei. Rost Com, retea cu traditie in Brasov, gestioneaza un total de 15 magazine, iar Traditional Ecologic opereaza cinci unitati situate in Bucuresti si Ilfov.

In perioada urmatoare, Carrefour va elabora, impreuna cu noii sai parteneri, un plan de integrare a magazinelor in reteaua Express. Carrefour opereaza, in prezent, in Romania, trei formate de magazine, cu un total de 119 magazine - 24 de hipermarketuri Carrefour, 68 de supermarketuri Marketsi 27 de magazine de proximitate Express.



Poti fi interesat si de