Lidl si-a extins reteaua din Romania cu 159 de magazine

Lidl si-a extins reteaua din Romania cu 159 de magazine


Grupul Lidl si-a extins reteaua de retail din Romania la 159 de magazine, prin inaugurarea unei noi unitati in Bucuresti, care va fi deschisa pentru public incepand cu 13 iunie, au anuntat, miercuri, reprezentanti ai companiei.

lidleGrupul Lidl si-a extins reteaua de retail din Romania la 159 de magazine, prin inaugurarea unei noi unitati in Bucuresti, care va fi deschisa pentru public incepand cu 13 iunie, au anuntat, miercuri, reprezentanti ai companiei.
"Lidl va continua investitiile in Romania, in paralel cu crearea de noi locuri de munca la nivel national. Lidl are in prezent mai mult de 3.000 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central. Inaugurarea noului magazin Lidl continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producatori, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania", arata un comunicat al grupului, remis Agerpres.

Potrivit sursei citate, Lidl formeaza preturile fara intermediari, aducand marfa direct de la producatori din Romania, Italia, Franta, Germania sau Spania.
Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, prezent in peste 20 de tari din regiune, cu peste 100 de centre logistice de aprovizionare a celor aproximativ 9.000 de magazine.
Cu peste 170.000 de angajati, Lidl se afla intre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial



Poti fi interesat si de