Vlad Ardeleanu: Posibil sa vindem produse romanesti in Carrefour Italia

Vlad Ardeleanu: Posibil sa vindem produse romanesti in Carrefour Italia


Carrefour Romania ar putea vinde produse romanesti in reteaua de hipermarketuri din Italia si Spania, unde traiesc comunitati importante de romani, au anuntat reprezentanti ai retailerului, intr-o conferinta pentru prezentarea strategiei Marca Proprie Carrefour.

vladCarrefour Romania ar putea vinde produse romanesti in reteaua de hipermarketuri din Italia si Spania, unde traiesc comunitati importante de romani, au anuntat reprezentanti ai retailerului, intr-o conferinta pentru prezentarea strategiei Marca Proprie Carrefour.

"Am initiat discutii cu reprezentantii Carrefour Italia, care ne-au spus ca au vazut ca un numar mare de romani fac cumparaturile aici si ar fi bine daca le-am pune la dispozitie pentru vanzare produse romanesti. Este un proiect la nivel de discutii. Si in Spania ne-am gandit sa furnizam produse romanesti in reteaua noastra, pentru ca si aici se afla o mare comunitate de romani", a spus directorul comercial al Carrefour Romania, Vlad Ardeleanu.

Carrefour a prezentat conceptul de Marca Proprie, prin care sunt vandute in reteaua sa de magazine produse de la 1.500 de furnizori din Romania, dintr-un total de 45.000 de produse comercializate in hipermarketuri.

Grupul Carrefour are peste 9.900 de magazine in 33 de tari, fiind al doilea retailer la nivel mondial si pe locul unu in Europa.Piata de retail din Romania are o rata anuala medie de profitabilitate de 5%, din total vanzari, care au fost de aproximativ 17 miliarde euro, in 2012.

Potrivit Agerpres, anul acesta Carrefour are in plan dezvoltarea unui nou hipermarket, pe terenul fostei fabrici Vulcan din Bucuresti.



Poti fi interesat si de