Carrefour inchide un hipermarket din Capitala


Pe 15 ianuarie, hipermarketul Carrefour din Vitantis Shopping Center, din Bucuresti, se va inchide, anunta reprezentantii companiei. Acestia pun decizia pe seamna schimbarii mediului de piata si a preferintelor clientilor din zona.

Carrefour inchidere magazinPe 15 ianuarie, hipermarketul Carrefour din Vitantis Shopping Center, din Bucuresti, se va inchide, anunta reprezentantii companiei. Acestia pun decizia pe seamna schimbarii mediului de piata si a preferintelor clientilor din zona.


Dupa o analiza atenta si fundamentata am agreat impreuna cu partenerul nostru Revetas Capital sa inchidem hipermarketul Carrefour din Vitantis Shopping Center, avand in vedere schimbarea mediului de piata si a preferintelor clientilor nostri din zona aferenta, pe parcursul celor zece ani de operare., se arata in comunicatul companiei.

In urma acestei decizii fiecarui angajat i s-a oferit posibilitatea de a alege noi puncte de lucru in care ar dori sa activeze - magazin, sediu sau depozit luand in calcul criterii precum proximitatea fata de casa sau traseul pana la munca, pentru cei din afara Bucurestiului.

In momentul de fata toti angajatii hipermarketului Carrefour Vitantis s-au transferat sau urmeaza sa fie transferati in punctele de lucru care au reprezentat prima lor optiune, pe postul pe care si l-au dorit., adauga compania.

Un hipermaket Carrefour are in medie 200-250 de salariati, scrie presa centrala. Carrefour este al treilea angajator din Romania, cu peste 17.000 de colaboratori si 317 magazine.



Poti fi interesat si de