Tuesday, Jan 23rd

Last update10:41:07

Te afli aici: Stiri Retail Carrefour inchide un hipermarket din Capitala

banner optim 540x130
 

Carrefour inchide un hipermarket din Capitala

  • PDF
Carrefour inchidere magazinPe 15 ianuarie, hipermarketul Carrefour din Vitantis Shopping Center, din Bucuresti, se va inchide, anunta reprezentantii companiei. Acestia pun decizia pe seamna schimbarii mediului de piata si a preferintelor clientilor din zona.

“Dupa o analiza atenta si fundamentata am agreat impreuna cu partenerul nostru Revetas Capital sa inchidem hipermarketul Carrefour din Vitantis Shopping Center, avand in vedere schimbarea mediului de piata si a preferintelor clientilor nostri din zona aferenta, pe parcursul celor zece ani de operare.”, se arata in comunicatul companiei.

In urma acestei decizii fiecarui angajat i s-a oferit posibilitatea de a alege noi puncte de lucru in care ar dori sa activeze - magazin, sediu sau depozit – luand in calcul criterii precum proximitatea fata de casa sau traseul pana la munca, pentru cei din afara Bucurestiului.

“In momentul de fata toti angajatii hipermarketului Carrefour Vitantis s-au transferat sau urmeaza sa fie transferati in punctele de lucru care au reprezentat prima lor optiune, pe postul pe care si l-au dorit.”, adauga compania.

Un hipermaket Carrefour are in medie 200-250 de salariati, scrie presa centrala. Carrefour este al treilea angajator din Romania, cu peste 17.000 de colaboratori si 317 magazine.

Ultima actualizare în Vineri, 12 Ianuarie 2018 15:18


banner agerpress nou 554x80