Auchan introduce eticheta albastra pentru produsele considerate sanatoase

Auchan introduce eticheta albastra pentru produsele considerate sanatoase


Clientii Auchan sunt incurajati, prin intermediul unei etichetari speciale, sa adopte un stil de viata sanatos. Astfel, produsele identificate ca fiind potrivite unui stil de viata sanatos vor fi semnalizate in magazine cu o eticheta albastra in forma de inima.

Auchan eticheta albastraClientii Auchan sunt incurajati, prin intermediul unei etichetari speciale, sa adopte un stil de viata sanatos. Astfel, produsele identificate ca fiind potrivite unui stil de viata sanatos vor fi semnalizate in magazine cu o eticheta albastra in forma de inima.


Astfel, cu ajutorul unei companii specializate si sub controlul unor experti independenti toate produsele vor fi analizate pentru a determina performanta lor nutritionala.

Actiunea face parte din noua viziune a retailerului: Auchan schimba viata! Potrivit acestei viziuni, Auchan Retail Romania a ales sa dea un nou sens activitatii sale de comerciant, cu ambitia de a uni partile sale implicate (stakeholderii) in jurul unei miscari vaste: Militam pentru bun, sanatos si local, scrie presa de specialitate.

Miscarea face parte dintr-o actiune globala, initiata de Auchan Retail in 14 tari simultan si care urmareste sa promoveze o stare de bine, prin revizuirea ofertei de produse si introducerea etichetei albastre, iar in cursul anului 2018. Si in Romania manifestul se va concretiza prin actiuni si angajamente intreprinse periodic in beneficiul clientilor, al colaboratorilor, al societatii sau al planetei.



Poti fi interesat si de