Mega Image a lansat propriul supermarket online

Mega Image a lansat propriul supermarket online


Poti face cumparaturi la Mega Image si sa le primesti direct acasa. Conditia este sa faci comanda online. Retailerul a lansat primul supermarket online lansat pe platforma www.mega-image.ro.

megaPoti face cumparaturi la Mega Image si sa le primesti direct acasa. Conditia este sa faci comanda online. Retailerul a lansat primul supermarket online lansat pe platforma www.mega-image.ro.


Ceea ce ne diferentiaza in segmentul de retail este faptul ca suntem mai mult decat un supermarket, suntem un brand puternic construit pe indicatori unici, inspirat chiar de clientii nostri, care functioneaza perfect si ii inspira cu fiecare vizita si experienta din magazinele noastre. In aceasta directie, am investit si vom continua sa investim in e-commerce pentru a oferi o experienta cu adevarat completa la cumparaturi. Ne bucuram ca, dupa un efort intens de echipa, am lansat propriul nostru supermarket online, care ne va sustine si mai mult in strategia de a fi aproape de clientii nostri si de a le oferi inspiratie la cumparaturi prin solutii complete si inovatoare. In continuare, vom imbunatati constant platforma noastra online, in cele mai mici detalii, a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Platforma online www.mega-image.ro ofera acces la cea mai mare sortimentatie de produse, de la cele dry, proaspete si congelate, pana la produsele din cornerele speciale, Wine Gallery si Equilibrum. Pentru comenzile in Bucuresti, este disponibila intreaga sortimentatie de produse, iar pentru comenzile din tara, sunt excluse produsele proaspete si congelate, acestea necesitand conditii speciale de livrare.

In ceea ce priveste livrarea comenzilor, clientii au posibilitatea sa aleaga una dintre cele doua optiuni de livrare: direct acasa sau ridicarea personala a comenzii din pick-up point-urile din Bucuresti, in prezent peste 60 de locatii in interiorul magazinelor Mega Image. In plus, unul dintre detaliile importante ale comenzilor este acela ca fiecare client are posibilitatea de a selecta intervalul orar in care poate fi facuta livrarea acasa.

Livrarea in Bucuresti se face in masini speciale ce asigura si conditiile optime de temperatura, pentru produsele proaspete si congelate, iar in tara se face prin intermediul curierilor parteneri in cutii cu ambalaje speciale ce asigura integritatea produselor.

Platforma online www.mega-image.ro vine si cu alte avantaje din punct de vedere al experientei online: clientii iti pot salva propriile liste de cumparaturi pentru o accesare ulterioara, pot adauga direct in cos produsele aflate in cataloagele promotionale sau pot transforma printr-un singur click o reteta intr-o lista de ingrediente.

In plus, pentru lansarea oficiala, Mega Image a pregatit mai multe oferte promotionale exclusiv pentru clientii online si o campanie puternica de comunicare ce acopera toate mediile, atat online cat si offline.

Transportul este oferit gratuit pentru comenzile de peste 250 de lei, iar sub aceasta limita costul pentru livrare este de 20 de lei.

Astfel, toti clienti Mega Image care isi vor face cumparaturile online pe mega-image.ro vor avea parte de un serviciu sigur, rapid si care ofera suport 24 din 24 de ore.



Poti fi interesat si de