Finala competitiei Arena Bucatarilor va avea loc in acest weekend

Finala competitiei Arena Bucatarilor va avea loc in acest weekend


Actul final al celei de-a noua editii a competitiei de gatit deschisa bucatarilor profesionisti, Arena Bucatarilor, va avea loc la Bucuresti, pe 18 noiembrie 2017.

selgros arenaActul final al celei de-a noua editii a competitiei de gatit deschisa bucatarilor profesionisti, Arena Bucatarilor, va avea loc la Bucuresti, pe 18 noiembrie 2017.


Finala propriu-zisa se va desfasura in pavilionul Selgros din cadrul targului RomHotel, ce va avea loc intre 16 si 19 noiembrie, la Romexpo (pavilionul Selgros se afla in sectorul C6 din cadrul complexului expozitional).

In finala competitiei Arena Bucatarilor s-au calificat opt concurenti, toti bucatari profesionisti, care isi vor disputa marele premiu. Acesta consta in participarea, anul viitor, la competitia internationala Les Chefs en Or de la Paris. Vor fi acordate si numeroase alte premii, pe categorii.

Cei opt finalisti ai competitiei Arena Bucatarilor 2017 sunt:

Vasilica Marinica Bejenaru - Restaurant Coresi Business Lunch, Brasov

Roxana Blenche - La Strada Bistronomie, Brasov

Gheorghe Bulbuc - Restaurant Chef Galerie, Iasi

Emanuel Mocan - Meron Victoriei, Bucuresti

Daniel Nistor - Kasho Lounge, Brasov

Gheorghe Rusu - Restaurant Boema, Bacau

Laszlo Szabolcs - Gio San`tu Pub, Bucuresti

Cesar Alonso Velasquez Baez - 5ensi, Bucuresti

Finala si festivitatea de premiere a castigatorului acestei competitii devenite o traditie este punctul culminant al unei serii de evenimente organizate in contextul participarii Selgros Cash & Carry la RomHotel. Aceasta serie mai include competitia Arena Bucatarilor Juniori, inclusiv festivitatea de premiere, dar si show-uri culinare si de wine-pairing sustinute de chefi de prestigiu precum Victor Melian, Ioan Florescu, Nico Lontras, Marc Galais, Ciprian Nicolescu si Dan Iordan, alaturi de sommelierii Mihai Tomescu si Sergiu Nedelea.

Incepand cu anul 2010, Selgros a organizat si gazduit competitia Arena Bucatarilor, concurs destinat gastronomilor din Romania.

Selgros cauta pasiunea pentru perfectiunea artei culinare si in 2017, iar unul dintre cei opt finalisti o va demonstra, in acest weekend.



Poti fi interesat si de