Zanfir dezvolta noi magazine in sprijinul producatorilor romani

Zanfir dezvolta noi magazine in sprijinul producatorilor romani


Reteaua de retail Zanfir, detinuta de sotii Lilieana si Vasile Zanfir se extinde anul acesta in municipiul Focsani cu inca o unitate, care va functiona pe baza unui concept asemanator hipermarketurilor.

zanfir supermarketReteaua de retail Zanfir, detinuta de sotii Lilieana si Vasile Zanfir se extinde anul acesta in municipiul Focsani cu inca o unitate, care va functiona pe baza unui concept asemanator hipermarketurilor.



Pe o suprafata de 3.850 metri patrati, noul magazin va aduce o gama larga de produse, confort la cumparare, bucatarie la vedere, spatiu de luat masa si laborator de panificatie. Viitorul magazin va fi un hibrid intre discounter, vanzarea en gros si en detail.

Acumulam profit si ne dezvoltam, chiar daca nu in ritmul pe care ni l-am dori. Ne propunem sa ajungem la un numar de 20 de supermarketuri, obiectiv pe care il vom realiza cu mare atentie, deoarece scopul nostru este de a ne dezvolta sanatos. Fiecare punct de lucru al retelei este centru de profit. Actiunile noastre de dezvoltare nu au fost agresive, intrucat ne-am dorit o evolutie sanatoasa care sa mentina indicatorii financiari in parametrii optimi, spune Lilieana Zanfir, proprietara lantului de magazine.

Despre evolutia retelei de supermarketuri Zanfir puteti citi in revista INDUSTRIA CARNII.RO, editia cu numarul 54.



Poti fi interesat si de