Spartan, parteneriat eficient pentru carne de cea mai buna calitate

Spartan, parteneriat eficient pentru carne de cea mai buna calitate


Restaurantele din grupul Spartan acorda o importanta deosebita calitatiicarniisi a modului de preparare a acesteia.

pasari spartanRestaurantele din grupul Spartan acorda o importanta deosebita calitatiicarniisi a modului de preparare a acesteia.


Pentru a se asigura ca toate aceste standarde sunt indeplinite, grupul a incheiat, in urma cu trei ani, un parteneriat cu Romsad, companie care detine o fabrica de procesare si o ferma in care sunt crescuti pui, situate in apropierea Bucurestiului, in comuna Ciorogarla.

Ferma si fabrica au fost infiintate in anul 2001 si modernizate de mai multe ori de-a lungul timpului. Investitia totala in acest complex, se ridica la circa 3,5 milioane de euro.

Ferma e construita pe o suprafata de 10.000 de mp, adaposteste circa 400.000 de pui si are o capacitate de productie de 850 de tone pe an. In imediata sa apropiere exista si o fabrica de procesare care ocupa 1.700 demeripatrati, unde pot fi prelucrate 250 de tone decarnelunar.

Toata carnea pe care o folosim in restaurantele Spartan provine de laanimalecrescute in conditii optime si hranite natural, cu graunte si furaje neafectate chimic. La Ciorogarla, puii sunt crescuti la sol, carnea este 100% naturala, iar imediat dupa ce este transata, este fragezita in iaurt si tinuta intr-un bait natural dinardeikapia, morcov, ceapa, usturoi si miere dealbine. Gustul sau este desavarsit prin rumenirea la flacara, a explicat Anisoara Bataiosu, director general Strong MND Corporation.

Noi avem o experienta de aproape 20 de ani inzootehnie, perioada in care ne-am dezvoltat si adaptat in permanenta la cerintele pietei si la reglementarile internationale. Am colaborat cu nume importante din industrie si credem in cresterea animalelor in mod natural, respectand conditiile de sustenabilitate. Preocuparea noastra pentru un proceszootehniccat mai curat se imbina perfect cu dorinta celor de la Spartan de a aveacarnede cea mai buna calitate, asa ca sunt optimist ca vom coopera la fel de bine multi ani de acum incolo, adauga Narciz Bogdan, director general Romsad.

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care detine si platforma www.francizelacheie.ro. Lantul de restaurante a fost fondat in 2012 si numara 32 de restaurante, dintre care 12 sunt restaurante proprii si alte 20 sunt in sistem de franciza, deschise in capitala si in 19 orase din tara.

Lantul de restaurante Spartan a inregistrat, la finalul anului 2016, o cifr? de afaceri de aproximativ 14 milioane de euro.



Poti fi interesat si de