C.E. pregateste o metoda comuna pentru analizarea produselor alimentare

C.E. pregateste o metoda comuna pentru analizarea produselor alimentare


Comisia Europeana va crea o metoda comuna pentru a constata daca in anumite state calitatea alimentelor este mai scazuta, asa cum se pretinde.

alimente analizaComisia Europeana va crea o metoda comuna pentru a constata daca in anumite state calitatea alimentelor este mai scazuta, asa cum se pretinde.


Lucram la o metodologie solida pentru a imbunatati testarea produselor alimentare, astfel incat statele membre sa poata discuta aceasta problema pe o baza stiintifica si solida, care sa fie aceeasi pentru toti, a declarat Christian Wigand, purtator de cuvant al CE, pentru publicatia online EUobserver.

In 25 iulie, Comisia Europeana a inceput o discutie cu producatorii si retailerii pentru a analiza concret cum vor lucra impreuna in aceasta problema, a precizat purtatorul de cuvant al forului comunitar.

Acesta a dat asigurari ca CE ia foarte in serios aceasta problema si de aceea aduna dovezi de la statele membre pentru a vedea in ce tari difera calitatea alimentelor si care sunt produsele implicate.



Poti fi interesat si de