Safir - 25 ani de experienta n investitii responsabile

Safir - 25 ani de experienta n investitii responsabile


Anul 2017 este, pentru Grupul de firme Safir, anul investitiilor in dezvoltarea unui nou brand si a portofoliului de produse, un proiect amplu, aflat in plina desfasurare, fundamentat pe cercetari si investitii responsabile.

safir deliciosiAnul 2017 este, pentru Grupul de firme Safir, anul investitiilor in dezvoltarea unui nou brand si a portofoliului de produse, un proiect amplu, aflat in plina desfasurare, fundamentat pe cercetari si investitii responsabile.


Pentru a raspunde cerintelor pietei si a le oferi clientilor produse cu gust adevarat de pui si preparate inovative peste asteptari, Grupul de firme Safir a folosit experienta si know how-ul acumulate in cei peste 25 de ani pentru a face investitii in utilaje specifice, spatii de productie dedicate si procese complexe de verificare si testare a noilor produse.

Exigentele clientilor, in permanenta schimbare, sunt cele care impun gasirea celor mai bune solutii pentru procesarea sortimentelor in functie de acestea. Din respect pentru client si pentru calitatea produselor oferite, Grupul de firme Safir investeste constant in dezvoltarea produselor de nisa care necesita atentie suplimentara, creeaza valoare adaugata pentru comunitate si contribuie la cresterea calitatii vietii.

Afla mai multe despre investitiile Grupului de firme Safir in dezvoltare continua. (link: https://www.safir.ro/dezvoltare-continua)



Poti fi interesat si de