Billa deschide primul magazin din Sebes


Billa Romania inaugureaza pe 27 martie primul sau magazin din Sebes judetul Alba, ridicand numarul retelei nationale la 80 de unitati.

billaBilla Romania inaugureaza pe 27 martie primul sau magazin din Sebes judetul Alba, ridicand numarul retelei nationale la 80 de unitati.
Prin deschiderea noului supermarket, compania isi extinde in mod constant reteaua de magazine si vine in intampinarea clientilor care doresc o gama varianta de produse la cel mai bun pret.Magazinul situat pe strada Decebal, numarul 1,va oferi clientilor 6.000 de articole intr-un spatiu de vanzare de peste 650 mp.

Inaugurarea primului magazin BILLA din Sebes continua strategia de expansiune pentru anul 2014 prin care ofera clientilor o gama variata de produse de cea mai buna calitate.Ne bucuram ca putem ramane aproape de clientii nostri din toata tara si vom continua sa identificam oportunitati de dezvoltare, astfel incat tot mai multi romani sa beneficieze de ofertele si serviciile Billa Romania a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA Romania.

Magazinul din Sebes pune la dispozitia clientilor o multitudine de produse, precum: fructe, legume, produse de panificatie si patiserie, dar si un bogat sortiment de carne proaspata.

Supermarketul se va deschide cu o promotie speciala: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casa, clientii Billa Romania vor primi un bon valoric de 10 RON, in perioada 27 martie 2 aprilie 2014. La magazinul din Sebes clientii isi vor putea face cumparaturile de luni pana sambata, de la 7 la 22, iar duminica de la 8 la 22.

Billa este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999 cand a deschis primul supermarket din Bucuresti. In prezent, Billa opereaza 78 de magazine in cele mai importante orase din Romania. Principalele valori Billa sunt calitatea ridicata, preturile scazute si varietatea produselor. Compania detine brandurile proprii Clever, MY si Billa, Clever fiind una dintre cele mai cunoscute si apreciate marci proprii din Romania. Billa Romania este unul dintre cei mai importanti anagajatori din Romania si a creat pana in prezent peste 3.500 de locuri de munca in intreaga tara.



Poti fi interesat si de