Billa, ferita de scandalul carnii alterate. Are propriile macelarii

Billa, ferita de scandalul carnii alterate. Are propriile macelarii


In urma scandalului cu carnea expirata, fiecare mare magazin incearca sa isi spele imaginea si sa reconstruiasca increderea clientilor chiar daca poate unii retaileri nu au fost implicatui in acest scandal. Astfel, Billa spune ca, unul dintre cele mai mari avantaje retailerul il ofera clientilor sai este carmangeria proprie, prezenta in fiecare dintre cele 79 de magazine Billa.

billaIn urma scandalului cu carnea expirata, fiecare mare magazin incearca sa isi spele imaginea si sa reconstruiasca increderea clientilor chiar daca poate unii retaileri nu au fost implicatui in acest scandal. Astfel, Billa spune ca, unul dintre cele mai mari avantaje retailerul il ofera clientilor sai este carmangeria proprie, prezenta in fiecare dintre cele 79 de magazine Billa.
Billa Romania ofera clientilor sai carne proaspata ce provine in exclusivitate de la fermele si abatoarele romanesti. Carnea este transata, preparata si ambalata doar de catre macelari. De asemenea, Billa Romania a implementat un program de autocontrol atat la productia de carne cat si la cea de preparate si semipreparate culinare. Programul este aprobat si monitorizat de catre DSV-urile locale astfel ca, saptamanal se trimit probe la un laborator autorizat si acreditat, unde sunt examinati atat parametrii fizico-chimici cat si cei microbiologici.

,,Consideram necesara aplicarea unor reguli si norme interne pentru a oferi clientilor nostri produse din carne proaspata de cea mai buna calitate, de aceea detinem si certificari ISO 22000-HACCP, a declarat Sorana Georgia, director general Billa Romania.

Compania Billa Romania respecta intotdeauna cele mai inalte standarde de calitate, verificate periodic de catre proprii medici veterinari.

Sursa: Manager.ro



Poti fi interesat si de