Auchan a deschis un nou magazin in Baia Mare


Grupul Auchan a deschis in Baia Mare, al treilea magazin din tara, de la inceputul anului, dupa ce a preluat, in urma unei tranzactii internationale, o parte a fostei retele "Real".

auchan20Grupul Auchan a deschis in Baia Mare, al treilea magazin din tara, de la inceputul anului, dupa ce a preluat, in urma unei tranzactii internationale, o parte a fostei retele "Real".
" Azi, in Baia Mare a fost al treilea magazin pe care-l inauguram in anul 2014, din seria celor 20 de magazine remodelate de Auchan. Iata ca am ajuns la al zecelea magazin pe care l-am transformat din Real in Auchan. In acest moment, 21 de magazine din Romania poarta sigla Auchan pe cladire. Este un moment important pentru noi si as dori sa multumesc tuturor echipelor, partenerilor si autoritatilor care au facut posibila aparitia acestui frumos magazin, partenerului nostru comercial Arcade Property Management care asigura intreaga gama de servicii de care au nevoie clientii in acest centru comercial. Cu fiecare deschidere, suntem mai aproape de telul pe care ni l-am propus, de a transforma toate magazinele Real in mai putin de 12 luni de la preluare si de a face din Auchan magazinul preferat al tuturor romanilor", a declarat, la conferinta de presa, directorul de marketing al Auchan, Tiberiu Danetiu.

De asemenea, directorul "Auchan" pentru Regiunea de Nord, Ioana Tosa a remarcat implicarea personalului angajat care a transformat, in doar 10 zile, spatiile comerciale si le-a adaptat, reorganiza si imbunatatit, pentru confortul clientilor. "A fost efort sustinut din partea celor implicati in modificarea tehnica si comerciala a suprafetei de vanzare, extindere, decorare, asamblarea sistemelor informatice, formarea echipelor si introducerea comertului de tip discount generalizat. Am putut sa observ, in aceste zile, implicarea tuturor angajatilor in procesul de reformare al magazinului si a fost o constatare placuta sa vad atata daruire si implicare," a spus Tosa.

Prezent la conferinta de presa, primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, le-a sugerat managerilor companiei sa mentina preturile de pornire "zero" cat mai mult timp cu putinta si sa ofere angajatilor salarii motivante.

"Vreau sa-mi exprim bucuria pentru aceasta deschidere, mi-as dori foarte mult ca preturile sa ramana asa cum sunt ele afisate. Daca nu vor ramane, mi-as dori sa facem, la un moment dat, o experienta ca si-n Rusia: cand trecea Putin printre standuri, automat scadea pretul si la zahar, si la faina, dar cine stie, poate ajungem si acolo. (...) Cred ca este de bun augur aceasta deschidere in municipiul nostru, mai ales ca produsele pot fi de calitate, atentia fata de clienti va fi una aparte, eu sper ca si atentia pe care angajatorii o ofera celor care muncesc aici va fi pe masura. Baimarenii sunt oameni harnici, iar cei care lucreaza aici vor fi un exemplu pentru tot ceea ce aveti dumneavoastra la astfel de magazine in Romania. Asadar, sper sa-i tratati cu cel mai mare respect si un salariu pe masura", a spus Catalin Chereches.

Noul magazin Auchen din Baia Mare detine o suprafata de comercializare de de 6.200 metri patrati si ofera o gama de peste 40.000 de produse, printre aceste standuri aflandu-se si un producator traditional din judetul Maramures.



Poti fi interesat si de