Carrefour deschide doua noi magazine de proximitate in franciza

Carrefour deschide doua noi magazine de proximitate in franciza


Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a doua noi magazine de proximitate operate in regim de franciza, in Bucuresti: Express Wine&Co si Express Icebreg. In acest moment, reteaua numara 56 de magazine de proximitate Express, dintre care 9 unitati in orasul Brasov si 47 in Bucuresti si Ilfov. Express combina profesionalismul angajatilor si calitatea produselor in magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumparare si caracterul personal al unui magazin de proximitate. Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania.

carrefour15Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a doua noi magazine de proximitate operate in regim de franciza, in Bucuresti: Express Wine&Co si Express Icebreg. In acest moment, reteaua numara 56 de magazine de proximitate Express, dintre care 9 unitati in orasul Brasov si 47 in Bucuresti si Ilfov. Express combina profesionalismul angajatilor si calitatea produselor in magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumparare si caracterul personal al unui magazin de proximitate. Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania.


Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea fiecarui comert de proximitate, respectand rezultatul anilor de experienta a partenerilor sai si adaugand elementele Express distinctive pentru a intari si dezvolta ceea ce exista deja. Cele doua magazine sunt situate pe Strada Franceza si Soseaua Colentina, din Bucuresti. Carrefour opereaza in prezent in Romania 4 formate de magazine, cu un total de 159 de magazine: 25 hipermarketuri Carrefour, 77 supermarketuri Market, 56 magazine de proximitate Express si un website de comert online: www.carrefour-online.ro.



Poti fi interesat si de