Mega Image deschide un nou magazin


La doar o saptamana dupa deschiderea magazinului Concept Store-Piata Sudului, Mega Image inaugureaza un nou magazin in Judetul Ilfov, situat in localitatea Balotesti. Noua locatie are o suprafata de aproximativ 451 mp si patru case de marcat care vor sta la dispozitia clientilor, pentru a asigura un flux optim, astfel incat acestia sa-si poata realiza cumparaturile rapid. Supermarketul pune la dispozitia clientilor o sortimentatie variata de produse, de la produse de panificatie proaspat coapte in magazin, rotiserie, bar de salate, dar si produsele marca proprie 365, Gusturi Romanesti, Delhaize sau Care.

carnemegaimageLa doar o saptamana dupa deschiderea magazinului Concept Store-Piata Sudului, Mega Image inaugureaza un nou magazin in Judetul Ilfov, situat in localitatea Balotesti. Noua locatie are o suprafata de aproximativ 451 mp si patru case de marcat care vor sta la dispozitia clientilor, pentru a asigura un flux optim, astfel incat acestia sa-si poata realiza cumparaturile rapid. Supermarketul pune la dispozitia clientilor o sortimentatie variata de produse, de la produse de panificatie proaspat coapte in magazin, rotiserie, bar de salate, dar si produsele marca proprie 365, Gusturi Romanesti, Delhaize sau Care.


Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, ajungand la 256 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile. Pana la finalul lunii octombrie, Mega Image urmeaza sa deschida inca 4 magazine noi.



Poti fi interesat si de