EximBank deschide o noua agentie la Targu Mures

EximBank deschide o noua agentie la Targu Mures


EximBank a inaugurat in aceasta luna o agentie la Targu Mures, care va deservi judetele Mures si Harghita, reteaua teritoriala a bancii ajungand astfel la un numar de 16 unitati. Ne-am propus sa avem o acoperire nationala cat mai extinsa pentru a creste gradul de accesibilitate la produsele si serviciile specifice EximBank si de aceea continuam procesul de dezvoltare a retelei. Dinamica economica a celor doua judete, nivelul relativ ridicat al comertului international cu bunuri din zona, apetitul companiilor straine pentru investitii, precum si potentialul zonei pentru atragerea fondurilor europene sunt numai cateva dintre elementele care au contat in luarea deciziei de a deschide agen?ia de la Targu Mures, a spus Traian Halalai, presedintele EximBank.

eximbankEximBank a inaugurat in aceasta luna o agentie la Targu Mures, care va deservi judetele Mures si Harghita, reteaua teritoriala a bancii ajungand astfel la un numar de 16 unitati. Ne-am propus sa avem o acoperire nationala cat mai extinsa pentru a creste gradul de accesibilitate la produsele si serviciile specifice EximBank si de aceea continuam procesul de dezvoltare a retelei. Dinamica economica a celor doua judete, nivelul relativ ridicat al comertului international cu bunuri din zona, apetitul companiilor straine pentru investitii, precum si potentialul zonei pentru atragerea fondurilor europene sunt numai cateva dintre elementele care au contat in luarea deciziei de a deschide agen?ia de la Targu Mures, a spus Traian Halalai, presedintele EximBank.


Agentia de la Targu Mures este localizata pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 si, ca si in cazul ultimelor unitati deschise in acest an, opereaza cu trei angajati, fara servicii de back office.

De la inceputul anului, EximBank a deschis patru noi agentii, Targu Mures alaturandu-se astfel unitatilor teritoriale pe care banca le are in Bucuresti, Bacau, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Pitestii, Ploiesti, Timisoara si Sibiu. EximBank este o institutie specializata al carei portofoliu de produse, axat pe cele trei directii de actiune - finantare, garantare si asigurare, permite bancii sa sustina activitatea si dezvoltarea exportatorilor, a IMM-urilor si a companiilor ce deruleaza proiecte in domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, in special a celor ce contribuie la absorbtia de fonduri europene.



Poti fi interesat si de