Patru noi organizatii profesionale au aderat la Pro Agro

Patru noi organizatii profesionale au aderat la Pro Agro


Patru noi organizatii profesionale au aderat la Federatia Nationala Pro Agro, organizatia numarand la ora actuala 13 entitati afiliate, a anuntat un comunicat al federatiei. "In cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Pro Agro, au fost aprobate cererile de aderare a patru noi organizatii profesionale si anume: Asociatia Nationala a Industriilor de Morarit si Panificatie din Romania (ANAMOB), Asociatia Crescatorilor de Bovine pentru Carne din Romania (ACBCR), Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc (APAR) si Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine din Romania (ACEBOP)", se mentioneaza in comunicat.

proagro2Patru noi organizatii profesionale au aderat la Federatia Nationala Pro Agro, organizatia numarand la ora actuala 13 entitati afiliate, a anuntat un comunicat al federatiei. "In cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Pro Agro, au fost aprobate cererile de aderare a patru noi organizatii profesionale si anume: Asociatia Nationala a Industriilor de Morarit si Panificatie din Romania (ANAMOB), Asociatia Crescatorilor de Bovine pentru Carne din Romania (ACBCR), Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc (APAR) si Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine din Romania (ACEBOP)", se mentioneaza in comunicat.


De asemenea, au fost inclusi in Consiliul Director al Pro Agro presedintii celor patru organizatii profesionale, respectiv presedintele ANAMOB - Viorel Marin, presedintele ACBCR - Dumitru Grigorean, presedintele APAR - Stefan Padure, si directorul executiv al ACEBOP - Viorel Aldea.

Nu in ultimul rand, au fost desemnat experti pentru 29 de grupe de lucru din cadrul Copa Cogeca, in vederea reprezentarii intereselor producatorilor din sectorul agroindustriei romanesti la nivel european.
Federatia Nationala Pro Agro reuneste, in prezent, 13 entitati profesionale, organizatii interprofesionale pe filiera de produs, federatii, uniuni, patronate reprezentative la nivel national pe filiera producerii, prelucrarii, depozitarii, distributiei si comercializarii produselor agricole.



Poti fi interesat si de