BCR a semnat Conventiile tripartite cu APIA pentru SAPS 2013

BCR a semnat Conventiile tripartite cu APIA pentru SAPS 2013


Banca Comerciala Romana (BCR) a semnat Conventiile tripartite cu APIA si FGCR respectiv FGCIMM pentru finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii schemei de plata unica pe suprafata SAPS 2013.

bcrBanca Comerciala Romana (BCR) a semnat Conventiile tripartite cu APIA si FGCR respectiv FGCIMM pentru finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii schemei de plata unica pe suprafata SAPS 2013.
BCR acorda agricultorilor credite pe termen scurt de pana la 90% din valoarea subventiilor pe care urmeaza sa le incaseze de la APIA in cadrul Schemei de plata unica pe suprafata (SAPS) 2013.

Aceste tipuri de imprumuturi de la BCR pot fi obtinute de producatori agricoli, persoane fizice autorizate sau persoane juridice care prezinta Adeverinta de inregistrare fermier emisa de APIA prin care se confirma eligibilitatea acestora la obtinerea finantarii. Beneficiari de subventii APIA se pot adresa oricarei unitati din reteaua BCR pentru accesarea acestor tipuri de credit.



Poti fi interesat si de