Solutii de imprimare de la Mach FTD prin programul Relax

Solutii de imprimare de la Mach FTD prin programul Relax


Compania Mach FTD propune programul Relax ce reprezinta o perspectiva noua de abordare a solutiilor de imprimare, prin care furnizam echipamentul cu toate serviciile incluse. Acest program este creat de catre echipa noastra pentru companiile care doresc sa-si externalizeze serviciile si vor sa-si concentreze resursele financiare asupra productiei.

relaxCompania Mach FTD propune programul Relax ce reprezinta o perspectiva noua de abordare a solutiilor de imprimare, prin care furnizam echipamentul cu toate serviciile incluse. Acest program este creat de catre echipa noastra pentru companiile care doresc sa-si externalizeze serviciile si vor sa-si concentreze resursele financiare asupra productiei.
Varianta Relax este creata pentru echipamentele marca Domino, cu diferite moduri de inscriptionare: prin jet de cerneala, cu cerneala termica, prin transfer termic si inscriptionare si aplicare de etichete. De asemenea,in acest program sunt incluse: accesorii si aplicatii, mentenanta, consumabile (piese de schimb, filtre, cerneluri, riboane, etichete, capete de imprimare, etc.).

Prin acest program clientul dispune de o serie de beneficii: financiare (abordare financiara All in One, bugetare precisa a costurilor, reducerea ratelor in cazul prelungirii contractului, sume mici ca investitie initiala); beneficii logistice (livrarea la timp a consumabilelor pe baza consumului monitorizat); beneficii tehnice si operationale (garantie tehnica pe toata perioada contractului, asistenta tehnica asigurata prin suport remote, vizite periodice ale inginerului de service, asistenta telefonica pemanenta); beneficii de management (statistici legate de productie, optimizarea resurselor interne).

La sfarsitul perioadei contractuale sunt valabile urmatoarele optiuni: prelungirea contractului pe baza acelorasi echipamente sau pe baza unor echipamente noi sau, optional, achizitionarea echipamentelor utilizate la pretul pietei, dupa o prealabila evaluare tehnica, precum si achizitionarea de echipamente noi.Pentru mai multe informatii in ceea ce priveste oferta Relax va rugam sa contactati echipa de vanzari Mach FTD.



Poti fi interesat si de