Carrefour a deschis al doilea supermarket in Buzau

Carrefour a deschis al doilea supermarket in Buzau


Carrefour a deschis cel de-al doilea supermarket in Buzau, astazi, 11 iulie 2013, ridicand numarul total de magazine in acest format la 69. Noul supermarket, Market Hala Centrala, situat pe strada Lt. Constantin Godeanu din Buzau, a fost deschis la ora 8:00 si urmeaza aceeasi strategie de preturi mici, zilnic.

carrefoursupermarketCarrefour a deschis cel de-al doilea supermarket in Buzau, astazi, 11 iulie 2013, ridicand numarul total de magazine in acest format la 69. Noul supermarket, Market Hala Centrala, situat pe strada Lt. Constantin Godeanu din Buzau, a fost deschis la ora 8:00 si urmeaza aceeasi strategie de preturi mici, zilnic.
Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 5000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale. Magazinul Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute si care, cu ajutorul unora dintre ele, il diferentiaza de hipermarket. Printre acestea se numara si rapiditate la case: intrucat cumparaturile din supermarket sunt in principal axate pe produse de baza, alimentare, cosul fiind mai mic, rapiditatea trebuie sa fie un atuu. In plus, Carrefour se obliga sa fie un maxim de 3 clienti la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.

Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa. In Romania, Grupul Carrefour numara 121 magazine dintre care 24 hipermarket-uri Carrefour, 69 supermarket-uri Market, si 28 magazine de proximitate Express.



Poti fi interesat si de